Roborock logo
Roborock logo

Roborock ble stiftet i 2014 og er et selskap som har spesialisert seg på forskning, utvikling og produksjon av smarte støvsugere. Vårt oppdrag er å utstyre alle hjem med smart teknologi i form av robotstøvsugere og batteridrevne skaftstøvsugere, slik at folk kan få et enklere og mer effektivt liv og dermed mer tid til å gjøre ting de liker.

Samtlige robotstøvsugere benytter smart teknologi som på kommando rengjør hjemmet effektivt og sikkert. Planlegg rengjøringen i Roborock-appen og hold et øye med den når du ikke er hjemme.

Smart og presis navigering med laserteknologi

Ved hjelp av presis lasernavigering (LiDAR) beveger robotstøvsugeren Roborock seg rundt i hjemmet gjennom å opprette et detaljert virtuelt kart over omgivelsene. I Roborock-appen kan du se kartet over hjemmet og dele det inn i enkeltrom, noe som gir mulighet til å rengjøre bestemte rom. Du kan også markere virtuelle "no-go-soner” der du ikke vil at robotstøvsugeren skal rengjøre samt planlegge rengjøringen i Roborock-appen.

Smart elektronisk moppfunksjon

Med den innebygde smarte elektroniske moppen kan Roborock S6 MaxV og S5 Max moppe gulvet mer effektivt og beskytte gulvet mot fuktskader. Moppen er fjærbelastet og trykkes ned mot gulvet slik at den rengjør bedre, og i Roborock-appen kan du justere vannmengden i moppen. På den måten kan du unngå fuktskader på for eksempel parkettgulv eller øke vannmengden på skitne underlag som tåler mer vann. Også modellene S6 Pure & E4 har moppfunksjon, men uten elektronisk styring.

Nytt nivå av intelligens med AI og doble kameraer

Med doble kameraer, egenutviklet AI og en kraftig prosessor kan Roborock S6 MaxV forstå hva den ser og dermed unngå gjenstander og rengjøre mer effektivt. I Roborock-appen kan du se hva robotstøvsugeren ser og også styre den, noe som gir full kontroll med hjemmet når du er på ferie. Integritet er viktig for Roborock. All informasjon som robotstøvsugeren innhenter, vil aldri bli kopiert, lagret eller videresendt.

Trådløs skaftstøvsuger

Den perfekte kompanjongen til din robotstøvsuger. Roborock H6 kommer til på alle steder der robotstøvsugeren ikke kommer til. Skaftstøvsugeren har meget høy sugekraft, flere munnstykker, opptil hele 90 minutters batteritid og et smart, informativt display som gjør det enkelt å rengjøre hele hjemmet. Alt fra tepper, senger, vanskelig tilgjengelige steder og også bilen. Fanger opp 99,99 % av forurensning og allergener som for eksempel pollen og flass fra husdyr, og gir et mer behagelig miljø.