Targus Ecosmart kolleksjon

EcoSmart

Targus EcoSmart®-kolleksjon er det miljøvennlige valget, produsert av vev fra returflasker, nikkel- og PVC-frie komponenter samt resirkulerbare glidelåser. Din teknologi, ditt tilbehør og dine personlige eiendeler beskyttes mot elementene, av værbestandige materialer. Bærbare PCer opptil 14 tommer holdes på plass og beskyttes mot skader ved fall. Det sertifiserte ergonomiske designet gir deg den beste bærekomforten. Her har du en veske som er bra for både deg og planeten vår.

CityLite

Targus CityLite-serien kombinerer en urban, moderne look med en førsteklasses beskyttelse. Dette er den perfekte ryggsekken for deg som ønsker å føle deg trygg på vei til og fra jobben eller studiene. Med universal PC-lomme, smart design og førsteklasses materiale, beskytter denne moderne ryggsekken bærbare PCer og andre enheter på opptil 15,6 tommer. Du får perfekt og sikker beskyttelse hele dagen.

Newport

Både for jobb og fritid er Targus Newport Backpack din perfekte følgesvenn. Designet for å passe til både bærbar PC og MacBook på opptil 15 tommer samt nettbrett. Den gir deg også god plass til klær og tilbehør som du vil ha med deg. Vannavvisende nylon og lær er vevd sammen for å danne en svært slitesterkt og stilig eksteriør som beskytter alt med en luksuriøs glans.

Targus

Targus produserer alt fra datavesker og etuier for nettbrett til universale dokkingstasjoner. Targus har ledende produkter for den mobile brukeren. I takt med at vi blir mer mobile og at arbeidet også foregår utenfor kontoret, må vi tenke på å beskytte IT-utstyret vårt, også det vi viser på offentlige steder.

Targus personvernfilter hjelper brukeren med det, og med sitt store sortiment av PC-vesker, etuier og ryggsekker kan du forsikre deg om at utstyret ditt er sikkert mot eventuelle støt. Se også deres universale dokkingløsninger som passer både for PC- og Mac-brukere.

Se alle produkter fra Targus »