Yealink logo

Yealink er et globalt selskap med en visjon om å bli ledende leverandør av UC-terminalløsninger. Yealink leverer produkter av høy kvalitet for Microsoft Teams, deriblant fremtidssikre, Teams-drevne telefoner, headset og videokonferanseutstyr som gir Teams-følelse.

Produktkategorier

Til hjemmekontoret

Alle webkameraer fra Yealink har plug-and-play, og er kompatible med nesten alle videokonferanseprogrammer på markedet. Yealink UVC20 er et konferansekamera i miniformat med 5 megapiksler, som egner seg ypperlig på datamaskinen eller skjermen din. Yealink UVC30 er et USB-kamera med høy ytelse for deg som krever bedre bilde og lyd og for deg som ønsker å se og høre kollegene dine tydelig fra alle vinkler.

Små og mellomstore møterom

Kompakte universalløsninger for videokonferanser med innebygd Teams-klient. Krystallklart bilde, kamera med 20 megapiksler og funksjoner som ved hjelp av innebygd AI følger personene som snakker, både ved hjelp av bilde og lydopptak. Kobles til via USB eller nettverk, og kan også fjernstyres.

Konferanse- og bordtelefoner

Konferanse- og bordtelefoner med berøringsskjerm, der mange modeller er optimalisert for Microsoft Teams. Yealink MP56 passer ypperlig på skrivebordet eller i en resepsjon. For større konferanserom har du alternativet YealinkCP960.

Komplette løsninger

Komplette videokonferansepakker som er spesielt utviklet for Microsoft Teams. Passer i både mellomstore og store møterom, og gjør det mulig å koble seg til møter med et knappetrykk. Mini-PC, kamera, høyttaler, trådløs deling og berøringsskjerm – alt klargjort for å gi en best mulig møteopplevelse.