Sikker tilkobling for alle brukere

Vet du hvilke nettverk medarbeiderne dine kobler seg til? I takt med at vi jobber stadig mer mobilt og benytter ulike skyapplikasjoner øker risikoen for cybertrusler. Cisco Umbrella er en skybasert tjeneste som oppretter sikre nettforbindelser for alle brukere.

Cisco Umbrella er en sikkerhetsløsning for deg som vil beskytte virksomheten mot skadelig programvare, løsepengevirus, phishing og lignende cybertrusler. Tjenesten stopper angrep i en tidlig fase og identifiserer raskt infiserte enheter. Enten brukerne befinner seg på kontoret eller utenfor nettverkets brannmurer, på VPN eller ikke.

– Muligheten til å kunne jobbe med en sikker oppkobling er en viktig suksessfaktor i dag. Med Umbrella er det enkelt å sikre klientene til tross for en mobil arbeidsstyrke, sier Leif Sundsbø, Partner Business Development Specialist i Cisco.

Ulike typer trusler oppdages automatisk og blokkeres proaktivt.

Umbrella er en effektiv, åpen og automatisk løsning som er enkel å bruke og som beskytter brukerne der de er. Det spiller ingen rolle om du har en mindre eller større bedrift; alle brukere får sikre tilkoblinger til nettverket uten at det skaper ekstra arbeid for IT-avdelingen.

– Du slipper å investere i maskinvare og bruke tid på å installere og oppdatere programvare manuelt. Som bedriftseier betyr det mer tid til overs, samtidig som du får en stabil sikkerhetsløsning for alle enheter i virksomheten.

F