Sikkerhet som allerede er innebygd

Apple utvikler produkter der maskinvare, programvare og tjenester er integrert med hverandre. En unik fordel som gir mange trofaste bedriftskunder.

Den gode følelsen av at teknologien bare fungerer er viktig for alle bedrifter, særlig i tider der hjemmekontor blir stadig vanligere og medarbeiderne ikke bare kan stikke innom IT-avdelingen og prikke en ekspert på skulderen. Nettopp det har Apple tatt høyde for. Apples maskinvare, programvare og tjenester er utviklet med tanke på å fungere sammen, slik at medarbeiderne har kraften og fleksibiliteten som kreves for å gjøre jobben – uansett hvor den gjøres.

Fire sikkerhetsløsninger som gir en enklere hverdag:

1. Biometriske data som aldri forlater enheten

Touch ID og Face ID gjør det enkelt å beskytte alle enheter. Mange av disse funksjonene er dessuten aktivert som standard, noe som reduserer antall innstillinger som for eksempel IT-avdelingen må gjøre.

2. Enkel sporing med Hvor er-nettverk

Apples Hvor er-nettverk gir mulighet til å spore og slette enheter som for eksempel har havnet i gale hender.

3. Dataene dine er alltid beskyttet

Alle moderne enheter med T2-brikke, Apples M1-prosessorer eller en iPhone eller iPad med CPU-er i A-serien krypterer og dekrypterer dataene dine ved hjelp av AES-kryptering uten tap av ytelse.

4. Trygghet med appsikkerhet

Alle apper som lastes ned fra App Store, kjøres i en såkalt sandkasse, noe som gir maksimal kontroll. Mac-maskiner har ytterligere et kontrolllag som beskytter ved nedlasting fra nettet.