Vær i forkant med smart sikkerhetsportefølje

ThinkShield er en innovativ sikkerhetsportefølje fra Lenovo som beskytter virksomheten din mot dagens avanserte IT-kriminelle – slik at du alltid ligger ett skritt foran.

Det holder med et feilaktig klikk, så er hackerne inne i forretningssystemet ditt. For å beskytte deg mot ulike typer cybertrusler har Lenovo laget ThinkShield, en tilpassbar sikkerhetsplattform med maskinvare, programvare og tjenester. Kort sagt består ThinkShield av fire deler: enhetssikkerhet, identitetssikkerhet, internettsikkerhet og datasikkerhet. Hver del inneholder mye smart funksjonalitet.

– Det fine er at du kan tilpasse løsningen etter forretningsbehov og budsjett, sier Pasi Välimaa, Solutions Technologisthos Lenovo.

De moderne Think-enhetene med den nyeste teknologien fra bl.a. Intel, AMD og Microsoft legger grunnlaget for en sikker hverdag. Deretter kan du legge til funksjoner som personvern, låsbar dataoverføring for USB, sikker dokking, eliminering av tredjepartsinstallasjoner og BIOS-nivåmerking. Og Think-datamaskinen gjenkjenner naturligvis nettopp deg.

Annenhvert sekund blir noens identitet stjålet. Det er den vanligste typen databrudd.

ThinkShield gjør også livet enklere for deg som er IT-ansvarlig med ansvar for mange brukere, for eksempel innen offentlig virksomhet eller et større selskap. Du kan enkelt administrere enheter, uavhengig av operativsystem og formfaktor, og tildele brukere riktige apper og innhold. Ved hjelp av virtualisering forhindrer ThinkShield også at cyberangrep når endepunktet eller nettverket.

– Andre eksempler på innebygd funksjonalitet er muligheten til å lagre konfidensiell informasjon automatisk i skyen, noe som både er trygt og enkelt, avslutter Pasi.