Xerox lager verktøy for mer bærekraftige skriverløsninger

I mer enn 100 år har Xerox vært ledende innen utvikling som fremmer bærekraft. De har en integrert bærekraftstenkning i alt de gjør og er fast bestemt på å gjøre en forskjell – hver dag.

Xerox jobber med bærekraft på flere fronter og er stolte over å være en forkjemper og et forbilde for andre som vil gjøre en forskjell. De har mottatt flere utmerkelser for sitt bærekraftarbeid opp gjennom årene, blant annet Energy Star og Blue Angel. Xerox har ved å bytte ut alle sine enheter med Energy Star-enheter klart å redusere strømforbruket og CO2-utslippene med 17 %.

Et eksempel på hvordan Xerox driver bærekraftig utvikling gjennom innovasjon er gjennom analyseprogrammet Rapid Assessment Tool. Det er et verktøy som hjelper bedrifter med å analysere hvor effektivt og bærekraftig de bruker skriverne sine. Programmet viser forskjellene i både pris og utslipp på den aktuelle skriverstatusen og for et optimalt scenario. Ved å sammenligne forskjellene kan bedrifter lett se forbedringsområder og både spare penger og redusere miljøpåvirkningen.

Xerox har en innovasjonskultur som bidrar til å gjøre verden til et mer bærekraftig sted. Som en del av Xerox sitt langsiktige Design for Sustainability-initiativ, har selskapet redesignet strømforsyningen på enkelte nye skrivermodeller for å optimalisere energibesparelsene, og dermed klart å redusere energiforbruket med 14 %.

– Marcel Wisman, Workplace Solution Expert

Xerox C230 fargeskriver er et produkt som har klart å kombinere ny teknologi med bærekraftstenkning. Den er stillegående, kompakt og utstyrt med Smart Start-programmet som gjør at den er både rask og enkel å installere. Denne fargeskriveren lar deg jobbe raskere og mer effektivt ved å skrive ut opptil 1 500 sider i måneden, eller 22 sider i minuttet. Den kompakte størrelsen gjør at den passer perfekt til hjemmekontoret, eller til små og mellomstore bedrifter.

Dessuten kan du skrive ut med god samvittighet. Xerox C230 fargeskriver er nemlig belønnet med både Blue Angel, EPEAT, Energy Star og Green World Alliance-utmerkelser.