Hybrid Worklife

Den hybride arbeidsmåten

I løpet av det siste året har synet på jobbhverdagen endret seg fundamentalt. Muligheten til å dele tiden mellom å jobbe eksternt og på kontoret har gitt mer plass til å leve. Vi ba produsentene våre om tips til produkter som gjør det mulig å jobbe hvor som helst og når som helst.

APC logo

Sørg for strømbeskyttelse av hjemmekontoret

God og stabil oppkobling er viktigere enn noen gang nå som vi jobber mer hjemme. Med en Back-UPS fra APC by Schneider Electric har du garantert strømbeskyttelse av all tilkoblet elektronikk.

Les mer

Jabra logo

Er du allerede hybrid, eller trenger du hjelp fra Jabra?

Bruker du fremdeles det innebygde webkameraet ditt og hodetelefonene som fulgte med mobilen? Hvis svaret er "ja", bør du se nærmere på Jabras videokonferanseverktøy og headset spesielt utviklet for profesjonell bruk. 

Les mer

Logitech logo

Neste generasjon trådløse teknologi

Har du hørt om Logi Bolt? Det er neste generasjon trådløse teknologi for mus og tastaturer. Logitechs nyhet hjelper deg til en bedre brukeropplevelse og økt produktivitet. 

Les mer

Poly logo

Møter på like vilkår?

Likestilling er et vidt begrep. Et mindre omtalt aspekt handler om forutsetninger for å delta i møter på like vilkår, uansett om man befinner seg hjemme eller på kontoret.

Les mer

Microsoft logo

Den hybride arbeidsplassen stiller nye krav

Det er bare å konstatere at vår måte å leve og jobbe på har endret seg på grunn av pandemien. Og den digitale transformasjonen stiller helt andre krav. Surface Laptop Go oppfyller de høye kravene.

Les mer

Lenovo logo
Windows logo

Lenovos ThinkPads møter det endrede arbeidslandskapet 

Stadig flere jobber hjemmefra, og riktig teknologi og sikkerhet er derfor en forutsetning for kontinuerlig arbeidsflyt. Lenovos ThinkPad-serie har flere nye løsninger som møter det endrede arbeidslandskapet. 

Les mer