Acers tips om et hybrid utdanningsmiljø

Acer tips image

Acers tips om et hybrid utdanningsmiljø

Læring er ikke knyttet til et klasserom på samme måte som tidligere. I stedet handler det mer om personlige relasjoner i et nettbasert miljø. Det krever innovative løsninger som gir elever og lærere verktøyene de trenger for å skape et dynamisk læringsmiljø.

Acers TravelMate-serie er utviklet med tanke på studentenes nye hverdag. For å skape engasjement og tilrettelegge for enkelt samarbeid, både offline og online. Datamaskinene er enkle å installere og håndtere, noe som gjør at lærerne enkelt og effektivt kan skreddersy læringsmiljøene, forklarer Sales Manager Dennis Eirup i Acer Danmark.

Hva mer er det som gjør Acers bærbare datamaskiner ideelle for utdanningssektoren?

– I tillegg til at de er lette og bærbare, er de utstyrt med kraftige prosessorer som gjør dem raske og effektive. De har dessuten en design som gjør dem bestandige mot daglig slitasje, og er sertifisert i henhold til militærstandard, forteller Dennis.

Hva med batteritiden?

– Du kan faktisk ha timer gjennom en hel dag og fortsatt ha batteritid igjen. Det er med andre ord ingen krise om du har glemt adapteren hjemme. Eller på skolen for den saks skyld, avslutter Dennis.

acer logo

Les mer om Acer