Headsets

Headset til datamaskinen

Hvis du bruker Lync, Skype, andre VOiP-tjenester eller lignende for å snakke i telefon på jobben, så trenger du et bra headset. Her finner du alle mulige alternativer som passer i alle tenkelige miljøer. 

Trådløst

Hvis du føler deg låst ved datamaskinen når du bruker for eksempel Lync, så burde du kanskje kjøpe et trådløst headset. Med et trådløst headset kan du røre deg fritt, selv om du ringer fra datamaskinen. Disse er også bra hvis du vil bruke samme headset til telefonen siden det er enkelt å koble headsettet til telefonen med Bluetooth. Noe som er vanskeligere med et USB-headset. 

Mono eller stereo

Et stereoheadset er bra hvis du vil stenge ute all annen lyd på kontoret, eller høre på musikk når du ikke snakker i telefon. Men hvis du vil at kollegaer skal kunne snakke med deg og du vil ha kontroll på det som skjer rundt deg er kanskje et monoheadset et bedre alternativ. 

Andre viktige ting å tenke på

En ting som kan være bra er knapper og volumkontroll direkte på kabelen eller headsettet, og en liten lampe som viser for de rundt deg om du sitter i telefonen. Hvis du skal ha på deg headsettet hele dagen er også komforten veldig viktig, og hvis du sitter i et miljø med mye støy kan et headset med støydempende mikrofon være bra for at folk skal kunne høre hva du sier. 

Bestselgere

Kampanje