Bærbare datamaskiner leveres vanligvis med en fabrikkgaranti, men for mange bedriftsbrukere er det ikke nok. En ekstra garanti for bærbare datamaskiner eller en garantiforlengelse er vanligvis ønskelig.

Standardgarantien for bærbare datamaskiner er vanligvis 2 Year Carry-in. Det betyr at du selv må sende inn den defekte bærbare datamaskinen, og at reparasjonstiden ofte er noen uker eller lenger. Dette er altfor lang tid hvis du bruker den bærbare datamaskinen i jobbsammenheng. Derfor anbefaler vi at du kjøper en tilleggsgaranti for bærbare datamaskiner.

To populære garantitillegg for bærbare datamaskiner er hente- og leveringsgaranti og garanti på stedet neste virkedag. Med førstnevnte type blir den bærbare datamaskinen hentet og returnert til hjemmet eller kontoret ditt. Reparasjonstiden er i gjennomsnitt 3 til 7 virkedager. Med den andre garantien blir den bærbare datamaskinen reparert på stedet av en spesialist senest neste virkedag.

Er to års garanti ikke nok? Det finnes også garantiforlengelser som forlenger garantien med flere år.

Vil du kjøpe en ekstra garanti for bærbare datamaskiner? Hos Dustin finner du et bredt utvalg av garantiforlengelser. Finn ut hvilke garantier som passer for din bærbare datamaskin før du kjøper.

Filter

kr
kr
Apple Care for Enterprise

Apple

Care for Enterprise

Artikkelnr. 5011343485 Prod. art. nr. SGW62ZM/A
  Kan sendes omgående
  1 095 krEkskl. MVA
  Apple AppleCare+ for MacBook Pro 14" (M2) 3 years

  Apple

  AppleCare+ for MacBook Pro 14" (M2) 3 years

  Artikkelnr. 5011322896 Prod. art. nr. SGAQ2ZM/A
   52 på lager
   4 595 krEkskl. MVA

   Viser 2 av 2 produkter