Nettbrett leveres med en standard fabrikkgaranti, men for mange bedriftsbrukere er det ikke nok. Det er som regel ønskelig med en ekstra nettbrettgaranti eller en garantiforlengelse.

Standardgarantien på nettbrett er vanligvis 1 til 2 år. Det betyr at produsenten er ansvarlig for å reparere eller bytte ut enheten hvis det oppstår produksjonsfeil eller funksjonsfeil i løpet av dette året. Vær oppmerksom på at dette ikke må skyldes misbruk, ulykker, vannskader eller andre fysiske skader forårsaket av brukeren. Avhengig av hva som må repareres, varierer reparasjonstiden fra noen dager til flere uker. Dette er altfor lang tid hvis du bruker nettbrettet i jobbsammenheng. Derfor anbefaler vi at du kjøper en ekstra nettbrettgaranti.

Når du velger en tilleggsgaranti for nettbrettet, får du en mer omfattende dekning og raskere reparasjoner. Du kan for eksempel velge en tilleggsgaranti på 2 til 5 år, der du i noen tilfeller også får et erstatningsnettbrett under reparasjon eller til og med teknisk support på stedet (on-site repair service). Dette minimerer avbruddet i forretningsdriften.

Vil du kjøpe ekstra nettbrettgaranti? Hos Dustin finner du flere garantiutvidelser. Finn ut hvilke garantier som passer for ditt nettbrett før du kjøper.

Filter

kr
kr
Microsoft Extended Hardware Service Plan

Microsoft

Extended Hardware Service Plan

Artikkelnr. 5011266213 Prod. art. nr. 9C2-00118
  • Garantitype Utvidet serviceavtale
  • Full kontraktsperiode 3 År
  • Svartid 3-5 virkedager
Kan sendes omgående
745 krEkskl. MVA
Microsoft Extended Hardware Service Plan

Microsoft

Extended Hardware Service Plan

Artikkelnr. 5011266214 Prod. art. nr. VP4-00101
  • Garantitype Utvidet serviceavtale
  • Full kontraktsperiode 4 År
  • Svartid 3-5 virkedager
Kan sendes omgående
1 495 krEkskl. MVA

Viser 2 av 2 produkter