Programvarelisenser kan kjøpes eller leies. Trenger du fem eller flere lisenser, er det mulig å tegne en volumavtale og dermed oppnå bedre priser. Høres det interessant ut? I så fall må du gjerne kontakte våre dyktige programvarespesialister på [email protected], som hjelper deg med å finne en god løsning for din bedrift.

Kjøpe programvare

Ulike typer programvare (lisenser, nedlasting og boks) finner du under respektive kategori på denne siden. Vi tilbyr et bredt utvalg av programvare fra produsenter som for eksempel Microsoft, Adobe, Autodesk, Oracle, VMware, Veeam og Symantec. Vi har langt flere programvareprodusenter enn dem som vises her, så ta gjerne kontakte med oss hvis du vil vite mer.

Hva er programvare?

Programvare (engelsk: software) er et samlebegrep for alle programmer og andre instruksjoner som benyttes i et IT-system. Eksempler på programvare er operativsystemet Windows 10 Pro og kontorprogrammer som inngår i de ulike Microsoft 365-lisensene. Det motsatte av programvare er maskinvare, som defineres som de materielle delene av et IT-system, for eksempel et grafikkort i en datamaskin.

Filter

kr
kr
Seagull BarTender Starter Edition Lisens

Seagull

BarTender Starter Edition Lisens

Artikkelnr. 5011284589 Prod. art. nr. BTS-1-3YR
  • Lisenstype Lisens
  • Installasjonstype Installert lokalt
Bestillingsvare
4 345 krEkskl. MVA
Seagull BarTender Professional Edition

Seagull

BarTender Professional Edition

Artikkelnr. 5011173113 Prod. art. nr. BTP-2
    Bestillingsvare
    8 245 krEkskl. MVA

    Viser 2 av 2 produkter