Acer Chromebook 314 - utviklet for komfort på farten

Acer Chromebook

Acer Chromebook 314 har en 14" og 7,3 mm tynn skjerm som gjør at du kan jobbe i sterkt lys med høyere produktivitet. Med lang batteritid, en rask MediaTek MT8183-processor og rask Wi-Fi 5-tilkobling er du på nett i løpet av et øyeblikk.

Denne Chromebook™-modellen er beregnet for bærbar komfort, er mindre enn et A4-ark og veier bare ca. 1 kg. Legg den i en liten veske og ta den ut når du trenger den.

Den kan dessuten skilte med en batteritid på opptil 10 timer, nok for en hel dag, og på bare én lading kan du jobbe en hel dag og mer til. Du trenger altså ikke å ta med deg laderen når du er på farten.

Øk produktiviteten

Med Acer Chromebook 314 får du garantert raske oppstartstider, høy brukervennlighet, robust sikkerhet og lang batteritid. Og med en oppstartstid på ca. 8 sekunder kommer du raskere i gang med jobben. Et forenklet brukergrensesnitt gjør den enkel å bli kjent med. Innebygd beskyttelse mot skadelig programvare hindrer virus, slik at du kan føle deg trygg. Et effektivt strømforbruk betyr dessuten at du kan jobbe hele dagen uten å koble til strøm.