Utviklet for skoler og mer miljøvennlig

Acer Chromebooks og Google Workspace Education forplikter seg til en verden der utdanning, teknologi og bærekraft går hånd i hånd. De nye og mer miljøvennlige Acer Chromebooks er laget for elever og lærere som gjør alt de kan for å være mer bærekraftige hver dag. Gled deg over det robuste designet som er enkelt å reparere – for lang levetid og mindre elektronisk avfall. I tillegg er det enkelt å lære og undervise overalt, med mange tilkoblingsmuligheter, batteritid som varer hele dagen og flere formfaktorer.

Acer Chromebook 314

Acer Chromebook 314 er tilgjengelig med den nyeste Intel® Pentium®-prosessoren og Full HD IPS 14" skjerm for engasjerende undervisningsopplevelser. Den oppfyller militærstandarden MIL-STD-810H og er takket være Wi-Fi 6 kan du være tilkoblet hele skoledagen. Og for miljøbevisste lærere og elever er det viktig å merke seg at OceanGlass™-styreplaten er laget av plast fra havet.

Acer Chromebook Spin 513

Denne bærbare og elegante 2-i-1 Chromebook er bare litt større enn et A4-ark. Og det er enkelt å bytte mellom jobb- og hjemmeprosjekter og andre ting som interesserer deg. Acer Chromebook Spin 513 har støtte for 4G LTE. Det betyr at du enkelt kan koble deg til konferanser og få tilgang til data og apper i skyen når du ikke har tilgang til et WiFi-nettverk. Chromebook Spin 513 er laget av 26 % resirkulert plast fra forbruksavfall.

Acer Chromebook Spin 713

Acer Chromebook Spin 713 er en konvertibel modell som er utstyrt med Intel® Evo-plattformen for en førsteklasses opplevelse med høyere hastigheter. Du får opptil Gen 11 Intel® Core™ i7-prosessor1, hurtiglading, lang batteritid og en eksklusiv VertiView-skjerm. Chromebook Spin 713 tilbyr et flott utseende og høy ytelse, som leveres i emballasje laget av mer bærekraftige materialer.

Spar tid, ressurser og miljøet med Google Workspace for Education

De nye, miljøvennlige Acer Chromebooks er laget for elever og lærere som gjør alt de kan for å være mer bærekraftige hver dag. Gled deg over det robuste designet som er enkelt å reparere – for lang levetid og mindre elektronisk avfall. I tillegg er det enkelt å lære og undervise overalt, med mange tilkoblingsmuligheter, batteritid som varer hele dagen og flere formfaktorer.

Økt produktivitet, lavere energiforbruk og mer digital velvære.

Miljøvennlige produkter skybaserte produktivitetsverktøy

Undervisning og bærekraftig praksis med miljøvennlige ressurser

Økt fleksibilitet Google Classroom, Meet, Docs, Forms, Sheets og Slides.

Acer Chromebooks kan raskt klargjøres og registreres med Google Zero-Touch Enrollment

Med Chrome OS Zero-Touch Enrollment kan IT-administratorer enkelt klargjøre Acer Chromebooks og automatisk registrere dem i skoledomenet så snart de kobles til internett.

Bokstavelig talt rett fra esken

Krever mindre manuell konfigurasjon

Bygget med tanke på sikkerhet