Hvorfor AMD Ryzen™-prosessorer for virksomheter?

AMD Ryzen™-prosessorer og AMD Ryzen™-prosessorer med PRO-teknologi tilbyr fleksibilitet for den moderne arbeidsstokken i alt fra småbedrifter til større konserner. Krever din virksomhet eksepsjonell ytelse og reaksjonsevne, sikkerhet og profesjonelle funksjoner, er AMD Ryzen™-prosessorer det rette valget.

Den nye standarden for moderne virksomhets-PC-er

Finn ut hva verdens mest avanserte mobilteknologi kan gjøre i din neste bærbare PC.

Utforsk enheter som drives av AMD

Den mest avanserte teknologien2,3,4

AMD Ryzen™ og Ryzen PRO mobil- og PC-prosessorer benytter den mest avanserte teknologien2,3,4 4 for en responsiv dataopplevelse. AMDs mobilprosessorer har flest kjerner i sine respektive klasser5,6, opptil 8, og flest kjerner blant prosessorer i stasjonære PC-er7, opptil 12, og tilbyr kraftfull ytelse som gir økt produktivitet. Fra generell kontorbruk og videokonferanser til knusing av data, kodekompilering og videogjengivelse er Ryzen- og Ryzen PRO-prosessorene utviklet for å støtte et arbeidsliv som blir stadig mer visuelt og multitaskingbasert.

Mer kraft. Mindre plugg.

De nyeste AMD Ryzen™ mobilprosessorene bygger på bruk av avansert 7 nm-teknologi og optimalisert "Zen"-arkitektur, noe som gir enestående ytelsesnivåer og økt produktivitet samtidig som batteritiden fortsatt er usedvanlig lang. De nye AMD Ryzen™ mobilprosessorene i PRO 4000-serien har opptil dobbelt så høy ytelse per watt sammenlignet med forrige generasjon prosessorer.10

Økt energieffektivitet

Våre nyeste AMD Ryzen™-prosessorer til stasjonære PC-er benytter en 7 nm-produksjonsprosess som setter en ny standard for høy ytelse. Høyere effektivitet kan gi systemer som ikke utvikler så mye varme, noe som er perfekt for mindre formfaktorsystemer. AMD Ryzen™ 9 PRO 3900 har for eksempel opptil 118 % høyere beregningsytelse sammenlignet med Core i7-9700 ved samme 65 W TDP (Thermal Design Power).11

Den mest moderne sikkerheten12

Gjennom en moderne flerlags tilnærming til sikkerhet hjelper AMD Ryzen™-prosessorer virksomheter med å beskytte data, unngå nedetid og redusere ressurstapping:

  • Zen-prosessorarkitekturen er utformet fra bunnen av med sikkerhetsfunksjoner som prioritet for å bidra til å håndtere dagens mer avanserte angrep.
  • En integrert sikkerhetsprosessor bidrar til å beskytte konfidensialitet og dataintegritet.
  • AMD samarbeider nært med Microsoft® og PC-produsenter for å aktivere og supplere deres sikkerhetsfunksjoner på organisasjonsnivå.
  • AMD Memory Guard er eksklusivt for AMD-prosessorer med PRO-teknologi, og gir sanntidskryptering av systemminne for å bidra til å beskytte mot fysiske angrep hvis en bærbar PC kommer på avveie eller blir stjålet.

Visste du at en PC i hvilemodus utgjør en datarisiko?

Beskytt hele systemminnet med AMD Memory Guard. AMD-prosessorer med PRO-sikkerhet er verdens eneste prosessorfamilie med AMDs komplette minnekryptering som standardfunksjon13. AMD Memory Guard bidrar til å beskytte data med full minnekryptering hvis PC-en skulle komme på avveie eller bli stjålet.

AMD PRO håndterbarhet

Din virksomhet. Ditt valg. Alle AMD Ryzen™ PRO-prosessorer leveres med en omfattende administrasjonsfunksjon for forenklet distribusjon, avbilding og håndtering som er kompatibel med din nåværende infrastruktur. I tillegg støtter AMD Ryzen™ PRO-prosessorer Microsoft Endpoint Manager for å kunne levere en fleksibel og integrert nettskyløsning.

Møte mellom en raskt voksende virksomhet og den raskest voksende prosessoren

Ta virksomheten til nye høyder med det raskest voksende prosessormerket for næringslivet.1

AMD PRO klar til bruk

AMD PRO-prosessorene er utviklet med tanke på kvalitet, pålitelighet og lang levetid som sikrer langsiktig stabilitet og trygghet.

Med gjennomført funksjonalitet på tvers av alle modeller.

Hvilken prosessor er den rette for min virksomhet?

AMD Athlon™ PRO ProcessorsAMD Ryzen™ 3 PRO ProcessorsAMD Ryzen™ 5 PRO ProcessorsAMD Ryzen™ 7 PRO Processors
Data Crunching
Pivot large data sets, financial workloads, compile code
Light Media Editing
Edit audio and photos
Advanced Multitasking
Run multiple apps simultaneously
Everyday Productivity
Office applications, email, and video conferencing
Ready for Business
Professional grade security features, manageability, and reliability

Produkter