iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. Tidenes største oppgradering av Pro-kamerasystemet.6,1- og 6,7-tommers Super Retina XDR-skjermer1 med ProMotion for en raskere og mer responsiv opplevelse. Lynende rask A15Bionic-chip. Slitesterk utforming og bransjeledende vannbestandighet på IP682 Og et stort byks i batteritid.

1 Skjermen har avrundede hjørner som følger de myke linjene i designen. Disse hjørnene er innenfor rektangelet som brukes som mål. Målt som et rektangel er 6,7-tommers skjermen 6,68 tommer og 6,1 tommers skjermen 6,06 tommer diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.

2 iPhone 13 Pro ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en søl-, sprut- og støvbestandighetsrangering på IP68.Sprut-, søl- og støvbestandighet er ikke permanente tilstander.Bestandigheten kan svekkes som følge av normal slitasje.Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den.Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.