Små beslutninger, maksimal effekt

Disse multifunksjonsskriverne er ideelle for bedrifter som trenger høyt volum og raske og kostnadseffektive daglige fargeutskrifter fra en kompakt, funksjonspakket 3-i-1 eller 4-i-1 med 350 eller 600 arks papirkapasitet, 50-arks ADF (automatisk dokumentmater), samt lave totale eierkostnader.

Galaxy Z flip3

Lave kostnader som forblir lave

Hold utskriftskostnadene nede med en kapasitet på 14 000 1 sider fra et sett med fargeblekkflasker eller 6 000 2 sider fra en svart blekkflaske. Bytt til økonomimodus og skriv ut opptil 1,5 ganger flere sider for enda større besparelser. 3

Galaxy Z flip3

Optimaliser effektiviteten

Ha en ansvarlig tilnærming med energieffektiv blekkutskrift og blekkflasker med høy kapasitet, slik at du kan skrive ut flere sider og dermed redusere svinn. I tillegg holder en utskiftbar vedlikeholdspatron nedetiden til et minimum, slik at skriveren alltid er klar når du trenger den.

Galaxy Z flip3

Holdbare dokumenter – raskt og sylskarpt

Bruk 4 pigmentbaserte blekk til å skrive ut forretningsdokumenter som er bestandige mot flekker, falming og merkepenner. Gled deg over sylskarpe utskriftsdetaljer med hastigheter på 24 utskrifter per minutt i svart og 15,5 utskrifter per minutt i farger – og få den første utskriften på kun 7 sekunder. 4 Med dedikerte forretningsfunksjoner – for eksempel skanning til en USB-minnepinne, e-post- eller nettverksmappe eller tilordning av tillatelser til skriverbrukere – er det enkelt å administrere skriver- og dokumentflyten.

1 Sidekapasitet med blekkflasken som ble brukt ved førstegangsoppsett, er lavere enn en erstatning, ettersom en viss mengde blekk brukes til å fylle skrivehodet under oppsett. Sidekapasitet er den estimerte verdien basert på Canons individuelle testmetode ved bruk av ISO/IEC 24712 fargekart og kontinuerlig utskriftssimulering med erstatningsblekkflasker etter førstegangsoppsett. Svart- og fargesidekapasitet skal ikke kombineres.

Sidekapasiteten varierer betydelig avhengig av innholdet som skrives ut og andre faktorer.

2 Blekkdråper kan plasseres med en vinkel på minimum 1/600 tommer.

3 Sidekapasitet er den estimerte verdien basert på Canons individuelle testmetode ved bruk av ISO/IEC 24712 fargekart og kontinuerlig utskriftssimulering med erstatningsblekkflasker etter førstegangsoppsett.

4 Utskriftshastighet for A4-dokumenter på vanlig papir måles basert på gjennomsnittet av ESAT i Office-kategoritest av ISO/IEC 24734-standarden.