Hodetelefoner for skole eller arbeidsplass

Vurderer du eller bedriften din å kjøpe nye hodetelefoner?

Oppdag vårt brede utvalg av hodetelefoner til deg og bedriften.

In-Ear

Vi har samlet In-Ear-modeller som egner seg godt for arbeidsplassen og særlig for deg som er på farten eller som skal kjøpe hodetelefoner til kolleger på farten. Det vil si In-Ear-hodetelefoner for deg som pendler mye eller har lite plass når du reiser med jobben. Velg et par med gummiputer eller støydemping hvis du vil stenge omgivelsene ute når du lytter.

Anbefalte produkter fra våre spesialister

Til produktene

On-Ear

Våre On-Ear-modeller egner seg ypperlig for skole og jobb. De passer særlig for deg som ikke liker å ha plugger i ørekanalen eller som synes det blir for varmt og stort med hodetelefoner som omslutter øret helt. Velg et par med ledning, slik at du alltid er klar til å lytte, eller trådløse for å kunne bevege deg fritt når du jobber.

Anbefalte produkter fra våre spesialister

Til produktene

Over-Ear

Våre Over-Ear-modeller passer bra for deg som ønsker maksimal komfort og mulighet til å lytte lenge uten å måtte ta av deg hodetelefonene for å sette musikken på pause mens du utfører oppgaver. Kjøper du disse til kolleger, bør du velge en modell som er stor, godt polstret og ventilert. Har de støydemping, egner de seg dessuten ypperlig for lange fly- eller togreiser.

Anbefalte produkter fra våre spesialister

Til produktene

Headset

Headset er et "must" for deg som har mange nettmøter eller sitter mye i telefonen. Et headset er nemlig hodetelefoner med mikrofon, og mange produsenter utvikler headset som er spesielt beregnet for nettmøter og telefonsamtaler. Sørg for å kjøpe en modell med ledning eller lang batteritid, slik at du slipper å løpe etter laderen midt under presentasjonen. Kjøp UC-varianten hvis du ønsker universalkompatibilitet, eller MS hvis du for det meste bruker Microsoft Teams.

Anbefalte produkter fra våre spesialister

Til produktene