Nye Contour RollerMouse Pro og SliderMouse Pro

RollerMouse Pro og SliderMouse Pro er ergonomiske mus fra Contour. Ved å kombinere design med funksjonalitet bidrar Rollermouse Pro og SliderMouse Pro til å skape en avslappet holdning som gir mindre spenninger i kroppen.

Resultatet er økt komfort og høyere produktivitet på jobben. Contour ønsker å øke bevisstheten rundt hvordan kontorarbeid kan utføres på en sunnere måte som gir høyere komfort og hindrer fremtidige plager.

I en hybrid verden der arbeidet er delt mellom kontoret og hjemmet, tilbyr Contour nyskapende løsninger som er estetisk tiltalende og passer inn i alle miljøer. RollerMouse Pro og SliderMouse Pro har en skandinavisk design som kombinerer kvalitet med minimalistisk estetikk.

RollerMouse Pro – din nye ergonomiske mus

Vær proaktiv når det gjelder egen helse og trivsel på jobben. RollerMouse Pro er en ergonomisk utformet mus som kombinerer eksepsjonelle funksjoner med en minimalistisk, skandinavisk design. Musen bidrar til å gi en mer avslappet holdning som forebygger belastningsskader. Ved å utføre skrivebordsarbeidet med armene tett foran kroppen får du en mer naturlig stilling – og kan dermed jobbe lenger.

  • Øk komforten ved skrivebordet ved å finne en arbeidsstilling som ikke gir spenninger
  • Kan tilpasses etter fysiske forutsetninger og estetiske ønsker
  • Betjen rullefeltet med venstre eller høyre hånd, og klikk med en lett berøring

SliderMouse Pro – ergonomisk mus med glidebrytere i skandinavisk design

Gjør arbeidsdagen mer behagelig med den helt nye Contour SliderMouse Pro. Den tilhører neste generasjon ergonomiske løsninger som gjør at du jobber bedre og lenger. Den ergonomiske musen kombinerer glimrende funksjonalitet med iøynefallende skandinavisk design, og gir deg dermed det beste fra to verdener. Den gjør at armene hviler i en naturlig, avslappet stilling foran kroppen, slik at du får en holdning uten spenninger og ubehag.

  • Øk komforten og produktiviteten med en behagelig arbeidsstilling
  • Kan tilpasses etter dine fysiske behov og stilistiske ønsker
  • Styr glidebryteren med venstre eller høyre hånd, og klikk med en lett berøring