Nå kan du løfte arbeidet til øyehøyde

Contour Designs Laptop Riser er en smart måte å heve den bærbare datamaskinen eller nettbrettet til øyehøyde på, slik at du får en god og naturlig arbeidsstilling. Og nettopp det kan redusere potensielle skader eller smerter i håndledd, nakke og skuldre. Laptop Riser passer perfekt i ditt ergonomiske miljø, enten du jobber på kontoret eller hjemme.

Få en behagelig og skreddersydd arbeidsplass

  • Hev den bærbare datamaskinen til øyehøyde og reduser risikoen for ubehag og smerter
  • Laptop Riser er en usedvanlig stabil aluminiumkonstruksjon som garanterer lang holdbarhet
  • Stativet kan justeres etter dine individuelle behov ved å heve det mellom 0 og 75 grader fra bordet og dermed vinkle laptopen mello 0 og 80 grader

Den bærbare datamaskinen som skjerm nummer to

Hvis du også liker å bruke den bærbare datamaskinen som en ekstra skjerm, kan Laptop Riser nå tilby en enkel måte å gjøre nettopp det på. Den tar veldig liten plass på skrivebordet, slik at du kan konsentrere deg om viktige arbeidsoppgaver.

Få en god arbeidsstilling – også hjemme

Å jobbe hjemmefra skal ikke måtte gi smerter og ubehag. Siden mange ikke har en ordentlig kontorplass hjemme, er det imidlertid nettopp det som skjer. Med Contour Designs Laptop Riser kan du få et perfekt miljø der den bærbaree datamaskinen befinner seg i øyehøyde, slik at du får en god arbeidsstilling og mange effektive arbeidstimer.

Holdbar og justerbar design som dekker dine behov

Laptop Riser er utformet slik at datamaskinen kan heves til din øyehøyde. Stativet er beregnet spesielt for bærbare datamaskinerr mellom 11 og 15,6 tommer, og den holdbare aluminiumkonstruksjonen gjør stativet ekstra stabilt og sikkert.