HP DesignJet-skrivere

Tenk stort. Skriv ut enkelt.

Verdens minste storformatskriver er utviklet for å passe både kontoret og budsjettet, og høy brukervennlighet lar deg jobbe raskt og effektivt overalt. Send flere filer med ett klikk. Unngå lang ventetid med raske utskrifter på opptil 35 sekunder per A1/D-utskrift.

Høy brukervennlighet

HP DesignJet T200-, T600- og Studio-seriene er verdens enkleste plottere for store utskriftsjobber.1 Disse storformatskriverne av høy kvalitet lar arkitekter, ingeniører og bygningsarbeidere jobbe både raskt og effektivt overalt.

Storformatskrivere som passer både kontoret og budsjettet

Fjernjobbing blir stadig mer utbredt og derfor er det viktig med kompakte og budsjettvennlige produkter. HP DesignJet T200-, T600- og Studio-seriene er verdens minste plottere 2 som er utviklet med tanke på bærekraft.

Tilpasset hvordan du jobber

Arkitekter, ingeniører og bygningsarbeidere tilbringer mye tid utenfor kontoret og dette krever verktøy som gjør det trygt og enkelt å jobbe ute i felten.

HP DesignJet 30 års pris kampanje

I forbindelse med at HP DesignJet er 30 år, har vi laget en priskampanje på følgende produkter:

Møt familien

* HP DesignJet 30 års kampanje har varighet fra 1 oktober tom 31 desember 2021

1 HP DesignJet Studio-skriverserien og HP DesignJet T600-skriverserien er de eneste løsningene som skriver ut små og store formater automatisk til en stor utskriftskurv sammenlignet med konkurrerende alternativer med tilsvarende størrelse og funksjoner fra januar 2020.
2 HP DesignJet T200-, T600- og Studio-skriverne er opptil 38 % mindre sammenlignet med konkurrerende alternativer med sammenlignbar størrelse og funksjoner fra januar 2020. Verdens minste storformatskriver med kompakt formfaktor.