Komfort du fortjener

Signature MK650 Combo for Business er designet for komfort hele dagen. Tastaturets integrerte håndleddstøtte og velkjente tastetrykk kompletterer det myke tommelområdet og gummisidegrepene på musen. Alt bidrar til at arbeidstiden føles mindre som jobb - selv på lange dager.

Logitech Business Executive Profile

Hovedfunksjoner

  • Komfort hela dagen
  • Designet for produktivitet
  • Kompatibelt med operativsystemer for bedrifter
  • Sikkerhet på bedriftsnivå

Kompatibelt og effektivt

Som alle produkter i Signature-serien fungerer denne kombinasjonen med alle større operativsystemer og apper for bedrifter – stasjonære, bærbare PC-er og nettbrett – for enkel distribusjon og mindre hodepine for IT-avdelingen.

MK650 Combo for Business ble designet for tøffe tak. Med taster designet for snarveier som øker effektiviteten, er dette tastatursettet utviklet for å holde tritt med en krevende arbeidsflyt. Et søleresistent tastatur og batteritid på minst 24 måneder holder arbeidet i gang.

En optimal trådløs kombinasjon

En trådløs oppgradering med avansert teknologi, designet for komfort og funksjonalitet, noe som gjør den til den essensielle trådløse kombinasjonen.

Samtidig får du presisjon linje for linje for dokumenter og superrask rulling for lange nettsider. Skift modus med et smekk på SmartWheel.