MX Master keys & Anywhere S

Kombiner hastighet med presisjon

Delta 2

Den nye og forbedrede Logitech MX Master-serien. Kombinerer hastighet og presisjon.

Forbedre ytelsen din med Logitechs nye MX Master-serie, designet for at du skal føle deg komfortabel og kunne jobbe uten forstyrrelser dagen lang.

Logitech MX Anywhere 3S er neste generasjonen mus med rask, presis og myk MagSpeed-rulling, som lar deg enkelt rulle gjennom 1000 linjer per sekund og stoppe helt nøyaktig på en piksel. Det er helt stille å klikke med denne musen. Dessuten har den 8000 DPI-avlesning, slik at den også fungerer på glassflater! Logitech MX Keys Wireless Keyboard har en optimal tastaturvinkel som reduserer belastningen på leddene, og nærhetssensorer som lyser opp tastene i det hendene dine nærmer seg tastaturet.

Plastdelene i MX Master-serien inneholder sertifisert forbrukerresirkulert plast. Dette er plast fra gammel forbrukerelektronikk som har fått nytt liv, noe som bidrar til å redusere karbonavtrykket. Sist, men ikke minst kommer MX Master-serien med appen Logi Options+, som lar deg ta kontroll over arbeidsflyten. Jobb på flere enheter og operativsystemer med Flow for å stille inn avlesningshastighet, konfigurere individuelle knapper og bruke forhåndsdefinerte, appspesifikke tilpasninger.