Surface Pro 7+

Maksimal fleksibilitet

Dette er trolig den modellen de fleste tenker på når de tenker Microsoft Surface siden dette var serien som startet det hele. Trenger du en kraftig datamaskin når du er på farten, men vil at den ikke skal veie unødvendig mye, er denne perfekt. Dette er ifølge oss den mest fleksible datamaskinen på markedet. Mye takket være formfaktoren som utgår fra et kraftig nettbrett med integrert stativ og tastatur innebygd i futteralet. På den måten fungerer denne akkurat som en laptop når du trenger å sette deg ned for å skrive m.m.

Surface Go

Surface Go er vårt soleklare tips for deg som alltid ønsker å ha datamaskinen lett tilgjengelig uten at den gjør vesken unødvendig tung. Den er ikke like kraftig som sine storesøsken, men kanon for klassiske bruksområder som Office-pakken og surfing, særlig hvis du kjøper en modell med 4G-modem sånn at du hele tiden kan være tilkoblet.

Surface Laptop 4

Stil og hastighet med Surface Laptop 4. Stå frem i HD-videosamtaler støttet av studiomikrofoner. Fang ideer på den livfulle berøringsskjermen. Gjør alt med en perfekt balanse mellom slank design, hastighet, omsluttende lyd og betydelig lengre batteritid enn før.