Derfor passer Intel og Microsoft så godt sammen

Med andre generasjons Intel Xeon Scalable-prosessorer og den nyeste programvaren, gir Windows Server 2019 bedriften din et godt grunnlag for fremtiden. Neste generasjons beregningshastigheter og økt lagringskapasitet hjelper bedrifter med å oppnå mer, raskere og gir bedre innsikt og ytelse gjennom hele organisasjonen.

Maksimal funksjonalitet og store forbedringer

Samtidig innebærer en oppdatering av maskin- og programvare maksimal funksjonalitet og store forbedringer når det gjelder ytelse, sikkerhet og total eiekostnad. Den nyeste programvaren er designet for optimal ytelse når den kjøres på moderne maskinvare.

2nd Gen Intel Xeon Scalable prosessor

Sammenlignet med Windows Server 2008 R2 som kjøres på en 8 år gammel server, kjøres Windows Server 2019 på en 2. generasjons Intel Xeon Scalable prosessor-basert plattform med 5,6 x så mange kjerner, 18 x mer minne, opptil 4 PB lagringsminne, støtte for hyperkonvergert infrastruktur og opptil 10 x raskere nettverkskjøring med integrert Intel Ethernet med iWARP RDMA.

  • Sammenlignet med 4-5 år gamle servere, gir Windows Server 2019 med 2. gen. Intel® Xeon® Scalable-prosessorer opptil 3,9 x forbedret ytelse.
  • Muligheten til å oppnå lignende nivåer av ytelse med færre servere, betyr at bedrifter kan redusere driftskostnadene sine med opptil 59 prosent.
  • Den nye minneklassen – Intel® Optane™ DC persistent memory – støtter opptil 36 prosent flere virtuelle maskiner (VM) per node 4 samtidig som maskinvarekostnaden per VM reduseres med så mye som 30 prosent.

Omfattende beskyttelse for data og applikasjoner

Forbedrede sikkerhetsfunksjoner betyr omfattende beskyttelse for data og applikasjoner med muligheten til å oppdage og automatisk reagere på trusler. De nye og forbedrede sikkerhetsfunksjonene hjelper deg dessuten med å følge ulike regelverk, inkludert GDPR og HIPAA.

Tilkoble lokale miljø til Azure-tjenester

Med sentraliserte og forenklede administrasjonsverktøy, tilkobler Windows Server 2019 lokale miljøer til Azure-tjenester. Det gir små og mellomstore bedrifter muligheten til å legge ut tjenestene sine i skyen og forsikre forretningskontinuitet med skybackup-tjenester og katastrofegjenoppretning.

Oversikt:

  • Unik plattform for hybriddatasenter: Fremtidssikre virksomheten med hybridkapasitet som fungerer både lokalt og i skyen.
  • Forbedrede sikkerhetsfunksjoner: Beskytt data og applikasjoner på alle nivåer i bedriften med start allerede i operativsystemet.
  • Raskere innovasjon for applikasjoner: Moderniser eksisterende applikasjoner og forbered virksomheten for en fremtid med skybaserte løsninger.
  • Fabelaktig menneske-til-maskin-interaksjon: Kjør raskt og sikkert applikasjoner og håndter store arbeidsoppgaver til lavere vedlikeholdskostnader takket være et grensesnitt som håndterer betraktnings- og lagringskrav samtidig som det tilbyr bedre skalerbarhet.
  • Modernisert IT-infrastruktur på Intel-arkitektur: Kjør Windows Server 2019 med andre generasjons Intel Xeon Scalable- prosessorer og oppnå forbedret ytelse og reduserte, totale eie-kostnader gjennom samtidig oppdatering av maskinvareinfrastrukturen og programvaren.