Chat

Nyhet

Philips 45" curved

Delta 2

De nye 45" bildeskjermene fra Philips

Få bedre oversikt

Skap et enklere arbeidsmiljø med den nye bildeskjermen Philips Curved QHD 45". Dette displayet gir like mye skjermplass som med to 27" bildeskjermer.

Ekstra høy oppløsning

Opplev et nytt arbeidsmiljø med de nye buede 45" bildeskjermene fra Philips. Skjermene har et sideforhold på 32:9 og en ekstra høy oppløsning på 5120 x 1440, og gir deg en bredere skjermflate å jobbe på og bedre oversikt.

2-i-1-løsning

Med en buet 45" bildeskjerm føles det som å ha to 27" 16:9 Quad HD-skjermer ved siden av hverandre, bare at installasjonen blir enklere og du får færre kabler på skrivebordet. Med dette skjermoppsettet kan du få bedre oversikt ved å ha alt i forskjellige vinduer på én skjerm og utnytte det bredere skjermområdet til din fordel.

USB-C-tilkobling

De nye 45" bildeskjermene har USB-C-tilkobling for tilkobling til PC ved hjelp av én kabel, som også omfatter tilkobling til nettverk, HD-videoutgang fra PC til skjerm, alt i ett. Tilkobling via USB-C gir sikker forbindelse når du trenger det, samtidig som du kan overføre data fra harddisk til PC raskere enn noen gang. Du kan også tilføre strøm til PC-en og lade den fra skjermen samtidig.