iPhone 6
iPhone 6
   
            
                   
                
           

Større og tynnere

           

iPhone 6 Plus er ikke bare større, den er bedre på alle måter. Større, men tynnere. Kraftigere, men mer energieffektiv. Dette er en ny generasjons iPhone.

       
             
   
       
       
                   
       
                
       
           

Retina HD-display

           

Størrelsen på den nye Retina HD-skjermen på iPhone 6 og iPhone 6 Plus er kanskje det første du legger merke til. Men opplevelsen er så mye mer. Med nyskapinger som gir høyere kontrast, dual-domain-piksler for mer eksakte farger og bredere betraktningsvinkler, og en forbedret polarisator, er dette de tynneste og mest avanserte Multi-Touch-displayene Apple noensinne har laget.

       
   
   
       
                   
       
           

A8-chip med 64-bits arkitektur

           

iPhone 6 har en A8-chip som bygger på andre generasjons 64-bit desktop-arkitektur. Den utrolige kraften forsterkes av en M8 motion koprosessor som effektivt måler aktiviteten din med avanserte sensorer, inkludert et nytt barometer. Du kan gjøre mer, i lengre perioder av gangen, med bedre ytelse og batteritid.

       
   
   
            
       
                   
       
                
       
           

Kameraet

           

Hver dag tar folk flere bilder med iPhone enn med noe annet kamera. Det er fordi iSight-kameraet gjør det så utrolig enkelt. Nå, i tillegg til store 1,5-mikron piksler og ƒ/2.2 blenderåpning, er verdens mest populære kamera fullt av ny teknologi for å hjelpe alle å ta flere flotte bilder.

       
       
             
   
            
                   
                
           

Raskere Wi-Fi

           

iPhone 6 støtter raske trådløse teknologier og kan kobles til nettverk i hele verden. Med avansert Wi-Fi kan du oppleve utrolig raske trådløse hastigheter.

       
             
   
            
       
                   
       
                
       
           

iOS 8

           

iOS 8 er den største iOS-lanseringen noensinne – både for utviklere og alle andre. Men det var ikke det som var målet. Vi ønsket å skape en mest mulig naturlig opplevelse. Hvor hver forbedring hadde en hensikt, hver funksjon var mer gjennomtenkt – og hvert trinn mer effektivt. Til sammen blir det en enda bedre opplevelse – en som begynner som en positiv overraskelse og blir helt uunnværlig før du vet ordet av det.