BenQ InstaShow WDC10 – trådløs presentasjonsløsning

"Teknologien har utviklet seg svært raskt, og menneskene har oppnådd fantastiske prestasjoner. Ikke desto mindre er det noen grunnleggende ting som ikke har blitt med i utviklingen, f.eks. tilkobling av videoprojektorer og skjermer i konferanserom. Unødvendig tid blir brukt på hvert møte for å få utstyret til å fungere. Men det skal fungere umiddelbart og uten problemer, uten triks og innstillinger", sier Bengt Boquist på BenQ.

Hittil har det trådløse konferanserommet vært en utopi. BenQ har løst problemet ved å lansere sitt enkle, utstyrsuavhengige produkt InstaShow. Det gir effektive plug-and-play-presentasjoner i konferanserommet, uavhengig av utstyr og drivere. Det er en unik måte å koble datamaskiner trådløst til presentasjonsutstyr i møterom, både for bedriftens egne ansatte og besøkendes behov.

Oppfyll forventningene

Brukere forventer at arbeidsverktøy skal fungerer raskt, og at informasjonen skal være tilgjengelig når den trengs. Med InstaShow trenger du ikke å installere drivere eller å endre på innstillinger i datamaskiner. Det gir brukerne en løsning der flere deltakere kan vise sine presentasjoner med et enkelt trykk på en hvilken som helst enhet. Opptil 16 brukere kan vise innhold trådløst fra sine egne enheter uten å måtte installere drivere eller endre på skjerminnstillingene. Det eneste du trenger er å koble datamaskinen til USB- og HDMI-kontaktene til InstaShow. InstaShow kan også brukes med Mini DisplayPort, DisplayPort og VGA-adaptere.

InstaShow støtter opptil 60Hz Full HD 1080p bilde og stereolyd via HDMI-tilkoblingen. Enheten velger automatisk den beste trådløse kanalen for å sikre god kvalitet på presentasjonen. Et trådløst nettverk som oppfyller den nyeste 802.11ac-standarden garanterer uavbrutt strømming uten forsinkelse eller forvrengning på grunn av bildekomprimering.

Brukeren kan velge mellom presentasjons- og 1080p-videomodus med ett knappetrykk.

Følgesvenn til Skype

InstaShow er en god følgesvenn til Skype, ettersom den støtter utvidet skrivebord i Windows og OS X, noe som letter arbeidet med videomøter – du kan vise videobildet med projektor og fortsette å jobbe med f.eks. kalkyler på din egen datamaskin. InstaShow er det ideelle utstyret i et flerbrukermiljø. Hver bruker har sin egen sender, og bildet på skjermen kan raskt byttes.

InstaShow bruker AES 128- og WPA2-kryptering for å sikre at materialet som presenteres er beskyttet mot uautorisert adgang. Innebygd databeskyttelse og separate nettverk er spesielt populære i offentlig forvaltning, men økt sikkerhet er også nødvendig for bedrifter.

Standardkonfigurasjonen inkluderer en mottaker og to sendere samt tilhørende USB- og HDMI-kabler. Utstyret har en rekkevidde på 8 meter. Senderenheten får strøm via USB, og mottakeren har sin egen strømkilde. InstaShow ble tildelt If Design Award 2016.