EN SMARTERE IT-INVESTERING.

En driftssikker konvergert plattform for virtualisering eller kraftkrevende applikasjoner.

Nu eller aldrig-priser

Lagringsløsninger med Dustin

Våre server- lagring- og nettverksløsninger er kostnadseffektive helhetsløsninger som du kan leie til en fast pris per måned. Vi hjelper deg med din infrastruktur slik at vi kan finne den riktige helhetsløsningen for din bedrift.

Produkter

Referanser

Automobil

Vi valgte Dell i utgangspunktet fordi de gjorde en god presentasjon og kom med en løsning som var langt rimeligere enn hva de andre tilbød.

Les mer

Riksteateret

Riksteateret sto ved et veiskille, og trengte en løsning som dekket flere behov. Løsningen ble Dell VRTX.

Les mer

Jobb smartere med en effektiv IT-infrastruktur

Alle bedrifter har samme utfordring i dag; server, lagring og nettverk må støtte virksomheten på best mulig måte. Som en av Nordens ledende leverandører av IT-infrastruktur har vi på Dustin kunnskapen som trengs for å finne den riktige helhetsløsning for deg. Vi hjelper deg med å få et IT-miljø som gjør at du kan jobbe sikkert og kostnadseffektivt.

For at IT-infrastrukturen skal fungere optimalt må den behandles som en helhet, og der er vi på Dustin spesialister. Vi tar et helhetsgrep innen server, lagring og nettverk og sørger for at du får en løsning som gjør at du kan fokusere på det som er viktig i virksomheten. Å virtualisere og effektivisere er en selvfølge i dag, men det betyr at det er mange deler i en investering du må ta beslutninger om.

– I tillegg til ren maskinvare og ytelse, må du ha kontroll over funksjonaliteten med programvare. Dessuten må bedriften ha en plan for hvordan man skal administrere og vedlikeholde miljøet. Der kan vi gå inn og ta et helhetsansvar, sier Ståle Gulbrandsen, spesialist innen server, lagring og nettverk på Dustin.

En viktig del av Dustins tilbud er å holde oversikten over den nyeste teknologien for deg. Fremtidens IT-struktur handler om å legge hele, eller deler av, bedriftens drift og lagring på virtuelle servere. På den måten får du en infrastruktur som er utbyggbar, sikker og kostnadseffektiv.

– Du kan bruke hele miljøets ytelse via flere virtuelle instanser på én fysisk maskin. Færre enheter betyr færre lisenser, færre supportavtaler og færre ting å administrere. Hvis du trenger flere maskiner setter du raskt i drift en ny virtuell instans uten å behøve å gjøre flere investeringer. Hvis en virtuell instans går ned får du automatisk ”failover” til neste virtuelle instans. Et annet pluss er redusert energiforbruk og miljøpåvirkning, forklarer Ståle Gulbrandsen.

Takket være Dustins nære og veletablerte samarbeid med ledende produsenter innen server, lagring og nettverk får du som kunde et av markedets bredeste produktsortimenter å velge fra.

– Som kunde hos oss kan du dra full nytte av at vi står i stadig kontakt med store aktører innen lagring. Vi fungerer som et bindeledd mellom dine behov og leverandørenes store utvalg, og sørger for at du får beste mulige pris.

Sannsynligvis markedets mest fleksible server – Dell PowerEdge VRTX

Gjør deg klar til å bli overrasket av hvor kraftig fleksibilitet kan være. Dell Poweredge VRTX integrerer servere, lagring, nettverk og administrasjon i et enkelt kontor-optimalisert chassis på størrelse med en tårnserver (eller 5U som rackmontert modell). Den første IT-løsning designet fra grunnen og opp spesielt for kontormiljøer, bringer PowerEdge VRTX større fleksibilitet, effektivitet og allsidighet til IT-miljøet.

I tillegg til sin plassbesparende størrelse som kan installeres nesten hvor som helst, er PowerEdge VRTX enkel å sette opp, bruke og administrere. Dens modulære, fleksible design gir omfattende kapasitet og skalerbar ytelse, slik at det er en fremtidsrettet investering som vokser med din bedrift.

Redefinere IT Drift

PowerEdge VRTX bringer orden til «kaoset» i ditt IT-miljø, og leverer større effektivitet som forbedrer bunnlinjen. VRTX inkluderer:

 • Kontor-optimaliserte dimensjoner, lydnivå og sikkerhet - VRTX kompakte chassis kan installeres nesten hvor som helst, opptar ikke verdifull gulv- eller rack-plass. Den opererer med lavt lydnivå, avbruddsfri drift, selv i stille kontormiljøer. En lås på frontdekselet hindrer uautorisert tilgang og holder fysiske eiendeler trygge.
 • Valg av antall servernoder for tilstrekkelig datakraft - VRTX støtter to-socket M520 og M620 servernoder samt fire socket M820, som alle kan blandes og matches inne i kabinettet. Du kan standardisere på VRTX som din foretrukne plattforme for alle områder, men likevel skreddersy den til de spesielle behovene de ulike brukergrupper har.
 • VRTX er testet og sertifisert for å kjøre virtualiseringsløsninger, inkludert Microsoft Hyper-V og VMware. Det er også opprettet referansearkitekturer og dimensjonerings guider for raskere konfigurering av riktig dimensjonert modell.
 • Stor intern lagringskapasitet (delt) for å utnytte dagens voksende datamengde, og for å gi rom for fremtidig vekst.
 • Forenklet, intuitivt administrasjonssystem som bidrar til å spare tid, penger og redusere muligheten for feil.
 • Valg av nettverksmuligheter - PowerEdge VRTX har integrerte nettverksporter og industristandard PCI-spor, i stedet for kompliserte og kostbare I / O-moduler. Dette kostnadseffektivt og viktig for bedrifter med begrenset IT budsjett. Du kan også konfigurere VRTX med høy ytelse 10 GbE-svitsjer hvis du trenger å overføre data med høy hastighet.
 • Høy tilgjengelighet og servicevennlighet - med funksjoner som inkludert ECC-minne, hot plug harddisker, vifter og strømforsyning, redundante lagringskontrollere og fail-safe hypervisors, samt muligheter som live migrering og høy tilgjengelighet med cluster failover inne i kabinettet. VRTX er konstruert for å holde deg i gang.
 • Fremtidsrettet investering, - ikke bare gjør VRTX tilgjengelig omfattende skalerbarhet ytelse og lagringskapasitet til å vokse med deg inn i fremtiden, den er også utformet for å støtte fremtidige 13. generasjon PowerEdge servernoder.

Få riktig PowerEdge VRTX løsning, vi hjelper deg!

Reformer IT-miljøet med den PowerEdge VRTX konfigurasjon best egnet for dine forretningsbehov. Når du kjøper en PowerEdge VRTX, vil du automatisk motta ProSupport Plus, Dell sin proaktive og forebyggende støtte for dine forretningskritiske bedriftssystemer. Vi hjelper deg å opprettholde topp ytelse og tilgjengelighet av dine arbeidsoppgaver som kjører på VRTX.

Du får:

 • En dedikert Technical Account Manager
 • SupportAssist proaktiv overvåkning og ytelsesdata
 • Direkte tilgang til elite ProSupport Plus ingeniører til å feilsøke eventuelle problemer som kan eller har oppstått

Kan ikke vente med å komme i gang?

Snakk med oss for ekspertråd på området og Dell PowerEdge VRTX.

Lagringsløsninger med Dustin

Våre server- lagring- og nettverksløsninger er kostnadseffektive helhetsløsninger som du kan leie til en fast pris per måned. Vi hjelper deg med din infrastruktur slik at vi kan finne den riktige helhetsløsningen for din bedrift.

Dra nytte av Dustins kompetanse på nettverk

Takket være vårt nære og veletablerte samarbeid med ledende produsenter innen server, lagring og nettverk får du et bredt produktsortiment å velge blant. Som kunde kan du også dra full nytte av at vi har jevnlig kontakt og tett samarbeid med produsenter som HP, Dell, Microsoft, VMware, Citrix, Palo Alto, Cisco, Symantec, med flere.

Med oss kan du snakke helhet

Virtualisering og effektivisering er i dag en selvfølge, som også betyr at det er mange deler i en investering man må ta beslutninger om. I tillegg til ren maskinvare og ytelse må man ta kontroll over funksjonaliteten med programvare. Dessuten trenger man en plan for hvordan man skal administrere og vedlikeholde miljøet. Du kan ta det helt med ro - våre spesialister hjelper deg med å ta et helhetsgrep

Med Dustin som din lagringspartner hjelper vi deg med:

 • Behovsanalyse
  Vi begynner med en kartlegging av dagens situasjon, i form av et forprosjekt, en workshop eller et enklere intervju der vi identifiserer bedriftens krav og behov til IT-miljøet.
 • Design
  Ut fra behovsanalysen utvikler vi et forslag til en løsning med fokus på helheten, utfra oppsatte krav og mål.
 • Proof of Concept (PoC)
  I de tilfellene der designet krever at man bekrefter funksjonaliteten, gjennomfører vi Proof of Concept der vi kan gjøre en testinstallasjon i labmiljø.
 • Leveranse
  For å forenkle installasjon og implementering på stedet forbereder vi den valgte løsningen i vårt konfigurasjonssenter med blant annet utpakking, installering av komponenter, imagelasting, rackmontering, kabling, merking og DOA-kontroll.
 • Installasjon og implementering
  Etter gjennomført leveranse tar vi ansvar for at produktene og funksjonene installeres og implementeres på stedet utfra avtalte spesifikasjoner.
 • Idriftsetting og forvaltning
  Når implementering og funksjonstest er gjennomført tar vi ansvar for idriftsetting av IT-miljøet, som deretter går over i en forvaltningsfase.
 • Forvaltning og videreutvikling
  På samme måten som organisasjonen fortsetter å utvikle seg, må også IT-miljøet forandres over tid for å oppfylle virksomhetens nye behov for kapasitet og funksjonalitet.

Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med å finne den riktige løsningen for din bedrift.