Fokus

Få den ytelsen du trenger.

Bedre ytelse, større muligheter for automatisering og innebyggede sikkerhetsfunksjoner.

Kontakt en rådgiver

Bygg det moderne datasenteret

Den nye generasjonen PowerEdge-servere fra Dell EMC åpner for nye muligheter. Bedre ytelse, større muligheter for automatisering og innebyggede sikkerhetsfunksjoner gjør de nye serverne til ideelle byggesteiner for å modernisere datasenteret.

Dell EMC begynte lanseringen av den 14. generasjonens PowerEdge-servere i sommer. Da kom nye maskiner med kraftig forbedret ytelse, basert på Intels Skylake-prosessor. Ifølge Roger Andersson, serverspesialist hos Dell EMC, åpner de for store muligheter.

- Den nye servergenerasjonen blir en fleksibel, høyt presterende byggestein for det moderne datasenteret. Dette er for eksempel en utmerket server for virtualisering, hyperkonvergert infrastruktur, programvaredefinert lagring og høyt presterende databaser, sier han.

Fokus på sikkerhet

Et annet område Dell EMC har arbeidet mye med, er sikkerheten. Når stadig flere dingser er tilkoblet, oppstår det nye sikkerhetsrisikoer. At mange hackere sikter seg inn på bedriftsservere er i dag et økende problem. Det Dell EMC kan gjøre er å sikre serverne i det nivået der sikkerhetsavdelingen vanligvis kan arbeide, det vil si med antivirus og brannmur.

  - En ting vi har gjort for å forbedret sikkerheten er å bygge inn en hash av våre offentlige krypteringsnøkler i maskinvaren. Det gjør serveren vanskeligere å manipulere, sier Roger Andersson.

Enklere håndtering med nye iDRAC

Når det gjelder automatisering finnes det inngående funksjoner innebygget i maskinvaren. I 14. generasjons servere kan mange administrasjonsoppgaver automatiseres.

Administrasjonskonsollen iDRAC har også fått et html5-basert grensesnitt som gjør den enklere å bruke og dobbelt så rask. Dersom serveren bestilles med Quick Sync-funksjon kan brukeren utføre stort sett all maskinvareadministrasjon fra mobiltelefonens skjerm.

Få den ytelsen du trenger

Med 14. generasjons servere kan du forsikre deg om at ytelsen holder for både dagens krav og for å kunne bruke fremtidens teknologi.

- Stadig flere programvarer får støtte for teknologi i vekst, som for eksempel NVMe-disker eller Storage Class Memory. For å kunne installere teknologien og gi applikasjonene den ytelsen som trengs, vil du ganske enkelt trenge den nye generasjonens servere, avslutter Roger Andersson.

Roger Andersson
Serverspesialist hos Dell EMC

Se hele utvalget fra Dell her »