Bli først med det siste.

Lenovo-uke 9-15 MAI

Her finner du vårens heteste nyheter fra Lenovo til fantastiske priser.

Bærbare datamaskiner

De beste bærbare datamaskinene for grenseløse foretninger.

Lenovo ThinkPad-datamaskinenes velkjente pålitelighet er et resultat av at de har blitt utviklet og testet mot militære spesifikasjoner. I tillegg har de det prisbelønnede tastaturet med sin velkjente røde TrackPoint®, multitouch-pekeplate, ergonomiske taster og praktiske multimedieknapper som gjør dem svært behagelige å bruke gjennom lange arbeidsdager.

Stasjonære datamaskiner

Førsteklasses ytelse, solid pålitelighet.

Uansett om du driver en liten bedriftsvirksomhet eller IT-avdelingen i en stor bedrift kan du ha full tillit til disse datamaskinenes pålitelighet, enkle bruk og produktivitet for ikke å snakke om deres miljøvennlighet. Velg fra mange ulike formfaktorer og la deretter disse arbeidsverktøyene gjøre resten.

Server og Storage

Servere i verdensklassen for bedrifter i verdensklassen.

Driv bedriften din fremover med en server som er tilpasset dine behov. Reduser utgiftene og kompleksiteten gjennom å investere i et system som håndterer dagens arbeidsbelastning og kan utvides for å møte fremtidige vekst.

Lenovo Thinkserver og System X produkter er blitt kåret til verdens mest pålitelige serverplattform flere år på rad og har flest fornøyde kunder av x86 server leverandører. Med et bredt utvalg av produkter som passer både små lokale virksomheter til store internasjonale selskap, finnes det løsninger for de mest komplekse IT problem. Lenovo samarbeider med mange IT ISVer i dag, f.eks. Microsoft, Vmware, SAP, Oracle, Nutanix, m.m. for å kunne fremstille komplette løsninger for deres spesifikke behov. Vi kan tilby serverprodukter fra alt fra enklere tårnservere, høydensitet rackservere opptil komplette konvergerte bladløsninger.