En fleksibel nettverksløsning som oppfyller dine krav.

En fleksibel nettverksløsning som oppfyller dine krav.

En fleksibel nettverksløsning som oppfyller dine krav.

Zyxel Nebula

Forenkle nettverksadministrasjonen, spar tid og få bedre oversikt med Zyxels Nebula Cloud Network Mangement. Nebula-familien inneholder alt du trenger for å bygge et komplett nettverk i form av accesspunkter, switcher og brannmurer - alt konstruert for håndtering i skyen. Å installere et Nebula-kompatibelt produkt tar bare noen få minutter - du trenger ikke engang å ta det ut av kartongen.

Med den kostnadsfrie Nebula-plattformen ønsker Zyxel å effektivisere nettverksadministrasjonen og gjøre det enklere å distribuere, administrere og overvåke nettverket. Det er den perfekte løsningen for bedrifter som har nettverk på flere fysiske steder, men også for voksende selskaper som ikke vet hvordan behovet vil se ut i morgen.

Se alle Zyxel Nebula-produkter

Kostnadsfri nettverksadministrasjon

Med den kostnadsfrie tjenesten finner du alle de grunnleggende funksjonene. Inkludert innstallering for opptil åtte forskjellige SSID og VLAN per organisasjon, gjestenettverk, PoE Scheduling, tilgang til sju dagers rullende rapporter og Facebook-innlogging. Trengs mer avanserte funksjoner tilbyr Zyxel flere forskjellige alternativer som passer dine behov.

Alle produkter du trenger

I Zyxels Nebula-familie finner du accesspunkter, switcher og gateway-enheter. Hvem vet hva du kommer til å trenge i morgen?

Rask distribusjon

Et Nebula-kompatibelt produkt tar bare noen minutter å installere. Bare bruk Nebulas app for å legge til enheter i grensesnittet og nettverket du vil administrere, ved å skanne QR-koden på produktpakningen.

Sentralisert administrasjon

Zyxel Nebula Cloud Management lar deg foreta effektiv og proaktiv trafikk- og nettverksanalyse. I det webbaserte grensesnittet kan du overvåke klienter, databruk og mye mer.

Bli mer proaktiv

Med Nebula-plattformen kan du jobbe proaktivt og oppdage problemene på et tidlig stadium.