Slik fungerer nedlastingsbar programvare

Vil du kjøpe programvare, men slippe leveransetid, plater og esker? I så fall skal du satse på nedlastingsbar programvare. Vi tilbyr nemlig en hel del programvare som du kan laste ned så snart du har gjennomført kjøpet.

Hvilke produkter kan lastes ned?

For å vite om programvaren du kjøper kan lastes ned er det bare å lese ved lagerstatusen. Hvis det står "Tilgjengelig for nedlasting" er det et nedlastingsbart produkt.

Hvordan skjer kjøpet?

Gjennomfør kjøpet som vanlig og følg deretter alle stegene i den vanlige kjøpsprosessen. Når dette er gjort får du en ordrebekreftelse der det står at betalingen bearbeides. Når betalingen er gjennomført kommer du kunne laste ned programvaren

Hvordan laster jeg hjem produktet mitt?

  1. Etter gjennomført betaling eller godkjent kreditt behandles ordren gjerne i løpet av 30 minutter.
  2. Du laster ned ordren via en ekstern portal som heter Activate Here. Du vil motta en e-post fra [email protected] med informasjon om hvordan du oppretter en konto og laster ned ordren. Har du ikke mottatt en e-post? Sjekk søppelpostmappen.
  3. Når du har bekreftet kjøpet i Activate Here, får du tilgang til en aktiveringskode som du bruker for å laste ned produktet. Dette kan gjøres på to måter. Enten får du:
    • En aktiveringskode og lenke til nedlasting direkte i portalen eller
    • En innløsningskode som du deretter bruker til å hente en aktiveringskode direkte fra produsenten.

Har du spørsmål om hvordan du laster ned produktet? Kontakt kundeservice, så hjelper vi deg.