Fokus

Mobilitet.

Ekspertene tipser om smarte produkter som gjør at du kan jobbe mer effektivt – hvor og når du vil.

Fokus

Full mobilitet på dine vilkår

Den teknologiske utviklingen går fort innen området mobilitet, og i dag kan du jobbe hvor og når det passer deg – på mobilen, nettbrettet eller på den bærbare datamaskinen. Vi har spurt fem eksperter om hvordan deres ultra portable produkter kan gjøre deg mer effektiv på reisefot.


Patrik Andersson, tablet manager, Lenovo

Tre smarte trender innen mobilitet

4G-tilkobling, 2-i-1 enheter og bedriftsspesifikke apper. Det er funksjonalitet som etterspørres av dagens mobile brukere ifølge Patrik Andersson, tablet manager hos Lenovo.

Les hele artikkelen »


Tobias Bjarnelind, Samsung

Beskytt følsom informasjon på mobilen

Sikkerhet er kanskje ikke det første du tenker på når du skal velge bedrifts mobil, men det er et viktig aspekt i en stadig mer mobil hverdag. I takt med at følsom bedriftsinformasjon lagres på telefonen trengs også sikker lagring, tilgang og muligheten til å raskt slette deler av innholdet. Tobias Bjarnelind, Product Manager Mobile Solutions hos Samsung Electronics understreker viktigheten av å ha trygg tilgang til relevant informasjon selv når du jobber utenfor kontoret.

Les hele artikkelen »


Anders Bo Forsdahl, HP

Mobilitet uten kompromisser

Stadig flere har verden som arbeidsplass og dagens mobile arbeidsmetode stiller krav til både sikkerhet, vekt og ytelse på enhetene vi bruker. Anders Bo Forsdahl, sjef for business notebooks hos HP, tipser oss om hvordan du best utstyrer deg for å klare alle utfordringer som møter forretningsreisende i dag.

Les hele artikkelen »


Remi Hariz, Microsoft

Mer ytelse og lettere enn noensinne

For deg som av og til jobber mens du er på farten, men ikke vil gå på akkord med ytelsen har Microsoft skapt nye Surface Pro 4, en mobil arbeidsstasjon som både er et praktisk nettbrett og en fullverdig bærbar datamaskin. Med et forbedret tastatur, større skjerm og bedre oppløsning, nye Windows 10 og en ekstra følsom Surface-penn er det enda enklere å jobbe når og hvor du vil.

Les hele artikkelen »


Elina Helmer, Client Solutions Marketing Manager, Dell

Reisetid blir effektiv tid

Med riktige verktøy blir du effektiv og har bedriftsinformasjonen lett tilgjengelig på toget, flyet eller når du jobber hjemmefra. Dagens arbeidsplass utvikles mot mere mobile løsninger, noe som stiller krav til at produktene som følger trenden. Elina Helmer Engblom, Client Solutions Marketing Manager hos Dell, tipser om smarte mobile løsninger.

Les hele artikkelen »

Alle produkter