I dag kan du jobbe når og hvor du vil  – på mobilen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen. Den teknologiske utviklingen har gått fort framover innen området mobilitet, og nå finnes det nesten ingenting du kan gjøre på kontoret som du ikke kan gjøre når du er på farten. Vi har spurt fire eksperter om hvordan deres produkter og tjenester kan forenkle hverdagen din.

Nye Surface 3 – Microsofts letteste 2-i-1-løsning noensinne

Nye Surface 3 er utformet for virkelig mobilitet i arbeidslivet. Det er et 8,7 mm tynt nettbrett med lang batteritid og en eksklusiv bærbar datamaskin i ett. Joakim Karlén, Microsofts produktmarkedssjef for Surface, forteller hvorfor han tror at deres letteste 2-i-1-løsning noensinne kommer til å vinne bedriftskundenes hjerter.

Joakim Karlén, Microsofts produktmarkedssjef for Surface

Les hele artikkelen »

HP ElitePad 1000 G2 Healthcare Tablet - et smart nettbrett for helsevesenet

Nettbrettet HP ElitePad 1000 Healthcare Tablet G2 er utviklet i nært samarbeid med helsepersonell for å gjøre hverdagen enklere for alle som jobber innen helsevesenet. Enklere administrasjon og direkte tilgang til journalsystemer for leger og ambulansepersonale er bare noen av bruksområdene.

Anna Josefson, produktsjef på HP

Les hele artikkelen »

Full produktivitet på reisen med Dell Latitude 13 7000 2-i-1

Fordelene med en kraftig bærbar datamaskin kombinert med et avtakbart 13-tommers nettbrett i bare én lett enhet. Elina Helmer, markedssjef for klientløsninger på Dell, forklarer hvorfor deres Latitude-serie har blitt så populær blant bedriftskundene.

Elina Helmer, markedssjef for klientløsninger på Dell

Les hele artikkelen »

Alle produkter