Fokus: Arbeid hvor og når du vil.

Ekspertene tipser om smarte produkter som gjør at du kan jobbe mer effektivt – hvor og når du vil.

Fokus

Mobilitet uten kompromisser

Stadig flere har verden som arbeidsplass og dagens mobile arbeidsmetode stiller krav til både sikkerhet, vekt og ytelse på enhetene vi bruker. Anders Bo Forsdahl, sjef for business notebooks hos HP, tipser oss om hvordan du best utstyrer deg for å klare alle utfordringer som møter forretningsreisende i dag.

Trenden innen arbeidslivet er færre faste plasser, mindre skrivebordplass og økt etterspørsel etter tynnere skjermer og datamaskiner. En av de viktigste forutsetningene for å kunne arbeide mobilt er ifølge Anders Bo Forsdahl å ha en stabil internettilkobling uansett om du sitter på en flyplass eller i en kafé.

– Det vi ser er at arbeidskraften blir stadig mer mobil noe som generelt krever lettere og tynnere datamaskiner. For å imøtekomme behovet for en god oppkobling har du muligheten til å velge innebygget mobilt bredbånd i alle våre 2-i-1-enheter i Elite x2-serien, noe som gjør at du kan jobbe sky basert på forretningsreisen uten problemer, sier han og løfter spesielt frem HPs siste 2-i-1-enhet, Elite x2 101 som både er en fullverdig PC og et nettbrett med en startvekt på 820 gram og kun 8 mm tynn.

– Med den nye vifteløse Intel® SkyLake Core™ M prosessoren, Thunderbolt 3 dokking via USB-C, en intuitiv penn og muligheter for å koble til to 4K skjermer med høy oppløsning til enheten er Elite x2 1012 en fullverdig erstatning for både PC og nettbrettet ditt. Sammen med et tastatur og dokkingstasjon erstatter den din bærbare datamaskin, og ønsker du å bruke den som nettbrett fjerner du bare tastaturet. Elite x2 1012 kommer med tre ulike prosessorvalg Intel® Skylake Core™ M3, M5, M7 som dekker behovet selv for de som kjører tyngre applikasjoner.

Sikkerhet er et annet område som er viktig når du jobber utenfor bedriftens brannmur. Anders Bo Forsdahl forteller at Elite x2-serien har en innebygd antivirusbeskyttelse på BIOS nivå, HP Sure Start. Det betyr at du får automatisk og mer sofistikert beskyttelse av maskinvaren, som er en vanlig snarvei for hackere som er ute etter følsom bedriftsinformasjon.

– HP Elite x2 1012 er testet i tråd med amerikansk militærstandard MIL-STD 810G og er ekstremt holdbar når det gjelder fall, temperaturforandringer og daglig slitasje. Du skal kunne stole på at datamaskinen din alltid fungerer. Skulle den mot formodning gå i stykker, har vi tre års garanti på plass med en responstid innen 24 timer. På den måten slipper du å sende inn datamaskinen og miste dyrebar arbeidstid, forklarer Anders Bo Forsdahl.