Fokus

Mobilitet.

Ekspertene tipser om smarte produkter som gjør at du kan jobbe mer effektivt – hvor og når du vil.

Fokus

Tre smarte trender innen mobilitet

4G-tilkobling, 2-i-1 enheter og bedriftsspesifikke apper. Det er funksjonalitet som etterspørres av dagens mobile brukere ifølge Patrik Andersson, tablet manager hos Lenovo.

En trend Patrik Andersson ser når han møter kunder, er at de fleste ønsker å bruke datamaskinen til med enn en ting under arbeidsdager. Derfor øker etterspørselen på 2-i-1 enheter som fungerer både som et nettbrett og en datamaskin. Lenovos Miix 700-serie er laget for mobile brukere og deres ulike behov. Takket være at enhetene i serien har et avtakbart tastatur kan du velge å bare ta med deg et kraftig nettbrett dersom du ønsker å reise lett.

– Grensen mellom datamaskin og nettbrett flyter sammen. I dag trenger du ikke lengre velge mellom kraft og et praktisk format. Noen gang vil du kanskje skrive, andre ganger vil du bruke enheten sammen med en penn eller se film under flyturen. Kombinasjonen av et tynt ytre og mye ytelse gjør 2-i-1 enhetene våre populære, mener Patrik Andersson.

For dem som reiser mye i jobben anbefaler Patrik Andersson en enhet med innebygget 4G-tilkobling. På den måten kan du alltid være sikker på å ha tilgang til raskt internett.

– Vår mest populære modell i Miix 700-serien er den med innebygget 4G-tilkobling. Den er også perfekt for brukere som jobber mye mot nettskytjenester av ulike slag, sier han.

En annen trend Patrik har sett er at stadig flere bedrifter begynner å ”appifisere” virksomheten. Med det menes det at de skaper apper for spesifikke bruksområder som tidligere ble styrt via et program på en datamaskin.

– Å benytte et Android nettbrett sammen med en app effektiviserer og gjør at brukerne blir mer mobile i alt fra serviceyrker til transport, restaurant- eller bryggebransjen, mener han.

Jobber du på en arbeidsplass hvor nettbrettet ditt utsettes for slitasje og partikler har Lenovo nettopp lanser Tab3 10 Business – et nytt Android nettbrett som tåler vann, støv og sand og har en mer holdbar utførelse.

– Dette er en kraftigere modell med Gorilla Glas som tåler å brukes ute å felten og har opptil 12 timers batteritid. Tab3 10 Business fikk mye oppmerksomhet når vi lanserte den på messen i Barcelona tidligere i år, og finnes på lager fra midten av mai.

Alle produkter

Tilbehør