Fokus

Mobilitet.

Ekspertene tipser om smarte produkter som gjør at du kan jobbe mer effektivt – hvor og når du vil.

Fokus

Mer ytelse og lettere enn noensinne

For deg som av og til jobber mens du er på farten, men ikke vil gå på akkord med ytelsen har Microsoft skapt nye Surface Pro 4, en mobil arbeidsstasjon som både er et praktisk nettbrett og en fullverdig bærbar datamaskin. Med et forbedret tastatur, større skjerm og bedre oppløsning, nye Windows 10 og en ekstra følsom Surface-penn er det enda enklere å jobbe når og hvor du vil.

Surface Pro 4 er det nyeste tilskuddet i Surface-familien. Remi Hariz, produktmarkedssjef for Surface i Norge, beskriver den som et nettbrett, en laptop og ved hjelp av en dockingstasjon, en stasjonær PC. Men hva er det da som skiller Surface Pro 4 fra forgjengeren, Surface Pro 3?

– Surface Pro 4 har ikke bare 30 prosent mer kraft, med 6.generasjons Intel® Core™ m3-, i5- og i7-prosessorer, den er også lettere og veier bare 786 gram. Vekten til tross har den all den ytelsen du trenger, til og med for de mest krevende appene og profesjonelle programvarer. Det nye tastaturet både føles som- og fungerer som et tradisjonelt tastatur med optimal plass mellom tastene og en forstørret styreplate. Selv skjermen er større på Surface Pro 4 takket være en smalere ramme, forklarer Remi Hariz.

Med den såkalte Palm Block-teknologien kan du hvile hånden mot skjermen mens du skriver, akkurat som når du skriver med penn og papir. Den nye Surface-pennen har 1024 nivåer av trykkfølsomhet og responderer raskt, noe som gir en naturlig skriveopplevelse.

– Du kan skrive direkte på nettsider og enkelt dele dine notater i den nye nettleseren Microsoft Edge. Klikker du på pennen åpnes automatisk OneNote. Den har også en viskelærfunksjon på toppen, tipser Remi Hariz.

For den som vil ha eksterne møter finnes alle muligheter med Surface Pro 4.

– Det forovervendte kameraet på 5 megapixler gjør at du kan ha videokonferanser i HD. Du kan dessuten ta fantastiske bilder eller filme med det bakovervendte kameraet med autofokus og 8 megapixler.

Den nye dockingstasjonen forvandler din Surface til en stasjonær datamaskin. Med to HD- videoporter, en Gigabit Ethernet-port, fire USB 3.0-porter og en lydutgang har du alle tilkoblinger du trenger i en elegant og kompakt design. Det gjør at du for eksempel kan koble til to skjermer samtidig.

– Med hjelp av kun en tilkobling, SurfaceConnectTM-kabelen, får du tilgang til eksterne skjermer, tastatur, mus med mere. Den nye dockingstasjonen gjør til og med at du kan vinkle din Surface valgfritt om du vil skrive med Surface-pennen, eller bruke touch-funksjonen. Og den fungerer også med Surface Pro 3, forteller Remi Hariz.

En innovativ og praktisk funksjon er at du kan logge inn med et smil.

– Ved hjelp av Windows Hello-funksjonen kjenner Surface Pro 4 deg igjen. Nå trenger du ikke bruke passord lenger. Surface Pro 4 har kamera full av teknologi som kjenner igjen ditt ansikt, selv i mørket. Men alt du trenger å gjøre er å smile, så logger du inn, forteller Remi Hariz.

Alle produkter

Tilbehør