Fokus

Skrivere og printløsninger.

Les ekspertenes tips om hvordan du får et effektivt, mobilt og bærekraftig printermiljø.  

Fokus Print

Digitale dokumenter med et tastetrykk

Med HPs smarte multifunksjonsskrivere og skannere er det enkelt å digitalisere og lagre dokumenter. Sammen med brukervennlige apper gjør de hverdagen enklere for små og middels store bedrifter.

Det er i dag et stort behov for å lagre dokumenter som fakturaer og juridiske dokumenter digitalt. Uansett hva du jobber med, finnes det et behov for å finne det du leter etter gjennom ett enkelt søk. Lard Esping, produktsjef for HP LaserJet, forteller at med HPs multifunksjonsskrivere er det enkelt å skape favorittinnstillinger sånn at for eksempel fakturaer automatisk lagres som pdf på en valgfri plassering. 

– Du får automatisk søkbare dokumenter, ikke bare i filnavnet, men også innholdet. Deretter kan du dele filen til en mappe på nettverket eller for eksempel til Microsoft SharePoint direkte fra multifunksjonsskriveren. Dersom du sender fakturaene dine til et økonomibyrå kan du maile dem direkte fra MFPen din og få en søkbar kopi i filstrukturen din, forteller han.

HP jobber også med brukervennlige apper som gjør det enkelt å skanne og skrive ut. Med appen HP eprint kan du skrive ut fra mobilen eller maile direkte til skriveren. All-in-One Printer Remote fungerer som en fjernkontroll til multifunksjonsskriveren din. For den som vil effektivisere skanning av dokumenter tipser Lars Esping om HP ScanJet Pro 4500, en ny skanner med wifi direct som innebærer at alt du trenger er en mobil eller et nettbrett og appen HP Capture. Da blir enheten din en forlengelse av skannerens display.

– Du kan styre fra mobilen om du vil at det skannede dokumentet skal mailes, eller havne i for eksempel Dropbox, Google Drive eller Onedrive. Det praktiske med å få det direkte til riktig sted sparer mye tid. Du slipper å koble til skanneren via datamaskinen, mener Lars Esping.

Reduser energiforbruket

Jet Intelligent kaller HP teknologien som finnes i siste generasjons laserskriver. Teknologien gjør at toner pulveret smelter ved lavere temperaturer, noe som reduserer strømforbruket med opptil 30 prosent, ifølge Lars Esping. Han mener at bedrifter som vil være virkelig miljøbevisste skal satse på en Page Wide-skriver med avansert blekkteknologi.

-De drar en femtedel så mye strøm som en laserskriver. Teknologien har blitt mer raffinert og du får bedre kvalitet på bildene enn med en laser, og i tillegg til strøm sparer du mye penger på hver utskrift. Du kan faktisk lage en tidsplan for når og hvordan du ønsker at din HP-skriver skal gå i hvilemodus uansett om det er en Laser eller Page Wide-skriver. Våre maskiner starter raskt, mellom fem og åtte sekunder fra strømsparemodus, forteller han.  Gjennom HP gjenvinningsprogram for forbruksartikler, Planet Partner Program, kan både privatpersoner og bedrifter gjenvinne sine brukte originalskriver patroner fra HP gratis.  Bedrifter kan også få et sertifikat på hvilke standarder HP følger som de igjen kan bruke i sin holdbarhetsrapport.

Page Wide: Nye business skrivere

HP lanserer akkurat nå en ny serie med energieffektive business skrivere, PageWide, med raffinert teknologi og opptil 50 prosent lavere utskriftskostnader.

– PageWide-serien klarer opptil 75 sider per minutt tog finnes både som skriver og multifunksjonsskriver. PageWide er en videreutvikling av våre eksisterende produkter i serien Officejet, men med enda bedre ytelse, forteller han.

Se alle HP skrivere »
Se HP skrivere på kampanje »

Utvalgte produkter