Fokus: Skrivare.
Fokus: Skrivare.

CANON: Lett å skrive ut egne plakater i storformat

Behøver du trykke plakater eller tegninger? Du kan spare både tid og penger ved å enkelt skrive dem ut selv med Canons storformatskrivere.

Martin Kjaer- produktspesialist på Canon

Les hele artikkelen »

SAMSUNG: Framtidens trender

Apper i skriveren, automatisk feilsøking med telefonen og personlige innstillinger uansett hvor i verden du befinner deg. Framtiden innen printverdenen er mobil, ifølge Samsung-eksperten Pasi Koistinen.

Pasi Koistinen - produktsjef på Samsung print

Les hele artikkelen »

Multifunksjonsskrivere

Multifunksjonsskrivere (MFP) er den skrivertypen som har vokst mest på det nordiske skrivermarkedet i de siste årene. Fire, alternativt tre maskiner i én gir en fysisk effektivisering på kontoret og selvfølgelig også en kostnadsredusering i de aller fleste tilfeller. Men først og fremst er det brukervennligheten og effektiviteten i å kunne utføre alle funksjoner fra én og samme maskin og på den måten øke produktiviteten som er årsaken til multifunksjonsmaskinens popularitet. Under ser du våre beste MFP-tilbud akkurat nå.

Se alle våre multifunksjonsskrivere »

Laserskrivere

Produktivitet er ofte det som forbindes med laserskrivere. Men akkurat som med alle andre skrivertyper kommer det helt an på brukerens behov. Det er derfor viktig å sammenlikne utskriftsbehovene dine med skriverens kapasitet når du velger laserskriver. En rett dimensjonert laserskriver kommer til å gi bedre kostnadseffektivitet i forbruk av toner og skriveren kommer til å holde lenger. I dag finns det laserskrivere for alle behov, men i det siste har det også dukket opp et bra alternativ i bedriftstilpassede blekkstråleskrivere. Likevel utgjør fortsatt laserskrivere det absolutt beste alternativet for den som har store krav på utskriftskapasitet. Under ser du våre beste laserskriver-tilbud akkurat nå.

Se alle våre laserskrivere »

Blekkstråleskrivere

Et ufortjent rykte om å være dyr og upålitelig har forfulgt blekkstråleskriveren. For 10 år siden lå det mye i denne kritikken, men i dag er dette langt fra sannheten.

I de senere årene har blekkstråleskriveren på alvor begynt å utfordre laserskriveren på mindre kontorer og personlige arbeidsplasser. Nye blekkstråleskrivere av kontormodell er ofte minst like produktive som tilsvarende laserskrivere. De tilbyr dessuten lavere utskriftskostnad og betydelig bedre kvalitet når det kommer til bilde- og fargeutskrifter. Å skrive ut bilder med en blekkstråleskriver på rett papir gir i dag forbløffende bildekvalitet, fullt sammenlignbart med fremkalte bilder fra fotostudioer. Mange har også begynt å oppdage fordelene og blekkstråleskrivere har i dag erstattet laserskriveren på mange kontorer. Under ser du våre beste blekkstråleskriver-tilbud akkurat nå.

Se alle våre blekkstråleskrivere »

3D-skriveren har kommet for å bli

Interessen for 3D-skrivere fortsetter å øke, og det er ikke bare bedrifter som henger seg på, også privatpersoner har blitt fascinerte av disse fantastiske maskinene. Med rett 3D-skriver kan du skrive ut nesten hva som helst. Du kan velge mellom ulike materialer og skape egne prototyper, tredimensjonelle tegninger – bare fantasien setter grenser. Teknologien kommer til å ta markedsandeler innenfor bransjer som støping, smiing og annen produksjon, men veien dit er lang.

Hvis man er nysgjerrig på 3D-skrivere finnes det mange modeller å velge mellom. Vi på Dustin har valgt å fokusere på populære modeller fra MakerBot Industries. Som bruker av disse produktene har du mulighet til å dele og ta del av andres 3D-filer fra Makerbots egen inspirasjonsside. Der kan du laste opp 3D-modellene dine og laste ned mer enn 20 000 modeller, helt gratis. Visse sier at det er en boble som snart kommer til å sprekke. Det er vi ganske overbevist om at det ikke er. 3D-skriveren har kommet for å bli. Her er et av mange eksempler på hvordan 3D-skriveren kan hjelpe bedrifter.

Se alle våre 3D-skrivere »

Andre skrivere