Les ekspertenes råd om hvordan du får en mer produktiv hverdag i skyen.

Øk produktiviteten i skyen

Dagens mobile arbeidsmåte stiller større krav til sikkerhet og tilgjengelighet. Vi har pratet med tre eksperter om hvordan du kan jobbe effektivt i skyen og samtidig være sikker på at dataen er sikkerhetskopiert.


Daniel Siberg, Microsoft.

Office 365 er det komplette kontoret – i skyen

Vil du kunne jobbe hvor og når du vil, på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen? Med Microsofts Office 365 har du med deg kontoret ditt overalt – og får en mer produktiv hverdag. Med smarte funksjoner som Delve og Yammer blir det dessuten enda enklere å samarbeide og dele informasjon i skyen.

Les hele artikkelen »


Jes Schyman, Adobe.

Del kreativiteten med Creative Cloud for teams

Nå kan du dele alle idéene dine uten å være avhengig av enhet eller sted. Med 2015-utgaven av Creative Cloud får kreativiteten din fritt spillerom, takket være CreativeSync-teknologien som synkroniserer idéene dine sømløst og gjør det enkelt å forvandle dem til materiale på alle de mobile enhetene dine.

Les hele artikkelen »


Werner van Unen, Symantec.

En enkel og fleksibel backup-løsning fof hele IT-miljøet ditt

Utfordringen for mange bedrifter i dag er å finne en enkel måte å sikkerhetskopiere data på, uansett om de har et fysisk, virtuelt eller skybasert miljø. Derfor har Symantec skapt Backup Exec 15, en fleksibel helhetsløsning som fungerer for alle typer IT-miljøer, pakket i én enkelt lisens.

Les hele artikkelen  »


Alle produkter