Les ekspertenes råd om hvordan du får en mer produktiv hverdag i skyen.

 

Del kreativiteten med Creative Cloud for teams

Nå kan du dele alle idéene dine uten å være avhengig av enhet eller sted. Med 2015-utgaven av Creative Cloud får kreativiteten din fritt spillerom, takket være CreativeSync-teknologien som synkroniserer idéene dine sømløst og gjør det enkelt å forvandle dem til materiale på alle de mobile enhetene dine.

Med den nye versjonen av Creative Cloud for teams får du alltid de nyeste versjonene av favorittprogrammene dine automatisk. Og hvis du trenger ny inspirasjon finnes det en kreativ community der du kan dele arbeidet ditt med andre. Adobe tilbyr også eksperthjelp for den som vil lære seg enda mer.

– I abonnementet inngår det avansert teknisk support døgnet rundt i tillegg til to eksklusive rådgivningssesjoner per bruker og år, sier Jes Schyum, nordisk kommunikasjonssjef for Adobe Systems Nordic.

Automatisk synkronisering

Creative Cloud forenkler dessuten den kreative prosessen fra begynnelse til slutt og inneholder alt du trenger for å gjøre en bra jobb – uansett når og hvor du får inspirasjon.

– En av de største forretningsfordelene ved å jobbe med Creative Cloud for teams er at alt oppdateres i sanntid på alle enhetene dine. Hvis du begynner å skisse på en idé for eksempel når du sitter på trikken på vei til jobben, er det bare å lagre den på mobilen eller dele den med en kollega. Senere kan du åpne den på jobbdatamaskinen uten at du trenger å gjøre noe mer, forklarer Jes Schyum.

Adobe CreativeSync-teknologien synkroniserer automatisk filer, fonter, bilder, designmateriale, innstillinger, metadata og Adobe Stock-filer. Den er dessuten grunnlaget for dine Creative Cloud Libraries og gir deg umiddelbar tilgang til favorittmaterialet ditt direkte inne fra programmene.

Jobb mer effektivt

I 2015-utgaven av Creative Cloud for teams har samtlige programmer blitt omvandlet for å kunne hjelpe deg å jobbe raskere og mer effektivt. Det er den største oppdateringen til nå, med mange oppdateringer i appene for PC, Mac og mobilen.

– Du finner innovasjoner som tegneflater i Adobe Photoshop, ytelsesforbedringer i Adobe Illustrator og InDesign og nye touch-funksjoner i enda flere programmer.

Med Creative Cloud for teams kan arbeidet utføres og deles til mange typer av mobile enheter som for eksempel mobiltelefon, nettbrett og både av iOS, Android og Windows Phone.

Bekymringsfri lisenshåndtering

Det finnes tre ulike typer av abonnement for Creative Clouds avhengig av størrelsen på bedriften: individuals, teams og enterprise. Jes Schyum mener at Creative Cloud for teams, som passer små og mellomstore bedrifter, også gjør hverdagen enklere for IT-avdelingen.

– Vår lisenshåndtering er en av de store fordelene for deg som administrer IT i bedrifter. Du får bekymringsfri programvare- og lisenshåndtering som hjelper deg å holde kostnadene nede. Det er enkelt å se hvem som har lisens og å gi den videre hvis man vil det.