Cisco Umbrella
Sikre klientene dine,
uansett hvor de er

Cisco Umbrella er en sikkerhetsløsning for deg som vil beskytte din virksomhets klienter. Uansett om dine brukere befinner seg på kontoret, hjemme eller på reise utenfor virksomhetens nettverk og brannmurer.

  • Få beskyttelse mot både kjente og andre mulige trusler
  • Slipp å investere i fysisk utstyr eller maskinvare
  • Stopp angrep tidlig med hjelp av kunstig intelligens
  • Beskytt alle virksomhetens enheter, også IoT og kryptert trafikk.

La brukerne dine jobbe hvor de vil

En klar trend i dagens arbeidsliv er at brukere ønsker å jobbe hvor de vil. Organisasjoner som vil ligge i forkant oppfyller det ønsket. Samtidig ser vi en økning i antall cybertrusler og angrep mot brukere som arbeider mobilt.

Mange bedrifters sikkerhetsløsninger sikrer ikke nok for å kunne jobbe mobilt med en sikkert tilkobling. Og informasjonen og medarbeidere må være beskyttet i alle situasjoner. Derfor må IT-avdelinger sikre at brukere kan jobbe trygt og enkelt, uansett hvor de er.

Hvordan fungerer Umbrella?

Umbrella er en brukervennlig sikkerhetsløsning som beskytter din virksomhets klienter. Med en daglig analyse av 120 milliarder domeneforespørsler, finner og blokkerer tjenesten mistenkelige og svartelistede domener. Og med hjelp av AI kan den også forutse fremtidige angrep fra nye kilder.

Angrep stoppes tidlig og infiserte klienter identifiseres raskt. Nye og eksisterende trusler oppdages og avverges automatisk, og forespørsler blokkeres proaktivt allerede før en tilkobling er opprettet.

Enkel sikkerhetsløsning på bare noen minutter

Umbrella krever ikke noe fysisk utstyr og går fort å installere. Tjenesten beskytter automatisk de enhetene som er tilkoblet til bedriftens lokale nettverk. Sikre din merkevares omdømme, forretningskontinuitet og databeskyttelse med Umbrellas DNSbeskyttelse. Så mye enklere enn dette, kan det ikke bli.

Hva inngår i tjenesten:

  • Cisco Umbrella
  • Umbrella Roaming Client
  • Support

Vil du vite mer?

Kontakt oss på [email protected] eller telefon 21 04 40 40.

Man–fre
08.00–16.00