Detect & Response
Proaktiv beskyttelse mot cyberangrep, døgnet rundt

Full beskyttelse

50 prosent av alle små og mellomstore bedrifter har opplevd et cyberangrep de siste årene. I takt med at metodene blir stadig mer avanserte og vi jobber fra ulike steder, er det helt avgjørende å ha en sikkerhetsløsning som beskytter mot den menneskelige faktoren. Samtidig kan det være kostbart og vanskelig å finne riktig kompetanse innen IT-sikkerhet.

For å løse dette har vi opprettet en sikkerhetstjeneste der også små og mellomstore bedrifter kan få profesjonell beskyttelse mot datainnbrudd. I samarbeid med det globale cybersikkerhetsselskapet TrueSec kan vi tilby markedsledende kompetanse som tidligere bare har vært tilgjengelig for større bedrifter med egen IT-avdeling. Du får full beskyttelse mot for eksempel phishing, løsepengevirus og andre typer angrep som ofte skjer via sluttbrukeren.

Jeg vil vite mer

Tjenesten inkluderer følgende:


  • 24/7 hendelsesrapportering
  • Granskning av hendelser
  • Sikkerhetsautomatiseringer
  • Sikkerhetsanbefalinger
  • Fast pris per ansatt og måned

Hva innebærer tjenesten?

Når vi oppdager en unormal atferd eller et angrep, stopper vi det umiddelbart. Deretter sender vi deg en hendelsesrapport og foretar en granskning av det som har skjedd. Virksomheten din kan fortsette som vanlig, siden vi overvåker proaktivt.

Hva er fordelene med Detect & Response?

Detect & Response er en administrert tjeneste, noe som betyr at vi overvåker systemet ditt døgnet rundt. Enten du blir rammet én eller tusen ganger, stopper vi et datainnbrudd før katastrofen er et faktum. Det er ingen grenser for hvor mye data vi kan overvåke eller hvor mange hendelser vi kan håndtere. Tvert imot er det slik at jo mer data vi har tilgang til, desto bedre blir sikkerheten

Du får forutsigbare og skalerbare kostnader med en fast pris per bruker og måned. En rimelig investering med tanke på hvor mye et enkelt dataangrep kan koste i tid, penger og tap av personopplysninger.

Passer Detect & Response for min bedrift?

Tjenesten er beregnet for små og mellomstore bedrifter som ønsker en enkel og kostnadseffektiv sikkerhetsløsning uten å måtte ansette egen kompetanse. Detect & Response bygger på Microsoft Defender og passer derfor for deg som benytter vår tjeneste Modern Workplace eller har Microsoft 365. Kanskje har du Microsoft Defender uten å vite hvordan det skal brukes? Da er det enkelt å legge til Detect & Response.

Har du ingen av disse løsningene i dag? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Vil du vite mer?

Fyll ut kontaktopplysningene dine, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.