Infrastruktur

10 fordeler med skybaserte tjenester

Stadig flere bedrifter velger å abonnere på skybaserte digitale verktøy i stedet for å kjøpe og installere programmer hjemme. Se filmen om hvorfor det er bra å flytte IT-miljøet til skyen, og les om fordelene med skybaserte tjenester.

Ta steget opp i skyen

I denne filmen forteller Daniel Sundregård, Solution Technical Pre Sales Specialist hos Dustin, om tre gode grunner til å ta steget fra et lokalt IT-miljø til skyen.

Her har vi listet 10 av de viktigste fordelene med skybaserte tjenester:

  1. Du kan velge akkurat de verktøy du trenger for å utføre og effektivisere rutinemessige oppgaver, legge til rette for samarbeid, og holde korte og effektive nettmøter. Noe som gjør det lettere å jobbe hjemmefra, redusere reisetiden, i tillegg til å beskytte miljøet.
  2. Dine ansatte kan jobbe mer effektivt i skyen, når de jobber eksternt, eller er på reise. Ved for eksempel å bruke Teams fra Microsoft, kan medarbeidere enkelt dele verktøy som Skype, Kalender, Mail, og Dropbox.
  3. Du betaler bare for bare de programmene og tjenestene du faktisk bruker.
  4. Alle verktøy er tilgjengelige fra den samme plattformen. Det sparer tid og fremmer forandring og forbedring.
  5. Programvareoppdateringer gjøres gradvis, slik at du alltid får de nyeste verktøyene. Du trenger ikke store oppdateringer som forårsaker omfattende og plutselige endringer.
  6. Det finnes tilpassede pakkeløsninger, som Office 365, for både PC og Mac. Her kan du inkludere programmer som Outlook, Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Tjenester i Office 365, inkluderer for eksempel Exchange, OneDrive, Teams, SharePoint, Yammer og Skype for bedrifter. Spesielle pakker er tilgjengelige for både små, mellomstore og store bedrifter og organisasjoner.
  7. Dine servere er i skyen, slik at du ikke selv trenger å kjøpe og oppdatere dine egne tjenester. Dine lokale behov reduseres, samt behovet for beredskapstjenester, og annen beskyttelse av dine egne serverlokaler.
  8. Deling av servere med andre, betyr nesten alltid lavere kostnader, fordi serverne blir mer effektivt utnyttet. Materiell og energiforbruk reduseres, noe som også er skånsomt for miljøet.
  9. Alle data lagres automatisk i minst to dedikerte og sikre datasentre – plassert på forskjellige geografiske steder.
  10. Mulighet for personlig support på svensk for alle produkter – fra en enkelt service desk.

Vil du vite mer?

Våre spesialister forteller deg gjerne mer om våre skytjenester. Kontakt oss, så kan vi hjelpe deg med å finne riktig tjeneste eller løsning for din bedrift.

Les også:
Sky-baserte samarbeidsverktøy øker i svenske selskaper
Ha kontroll over lisensene med Dustin Appmarket
Appmarket gir full kontroll

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger