Infrastruktur

Derfor skal du satse på en privat sky

Skyens tryggeste og mest driftssikre plass er den private. Derfor kan en privat sky bli din neste investering.

Private Cloud er som den låter – et eget skymiljø. Bedriften får sin egen infrastruktur med servere.

– Løsningen gir som regel økt kontroll og sikkerhet. Den er derfor et naturlig valg for bedrifter som håndterer sensitive data i sin virksomhet. I en privat sky kan bedriften også tilpasse funksjoner og grensesnitt til egne behov, sier Fredrik Reinius, ekspert på IT-tjenester hos Dustin.

En annen variant er en privat sky der brukeren i stedet får tilgang til ressurser – maskinvare, programvare og infrastruktur – som er dedikert kun den ene bedriften.

Samtidig er det ikke alltid et spørsmål om enten eller. Det vil si privat eller offentlig sky.

– Det vanligste i dag er å ha en hybrid løsning, der bedriftskritiske program eller ressurser plasseres i en privat sky. Ting som krever økt tilpasning eller sikkerhet. Tjenester som er preget av store volum – for eksempel nettbasert e-post – håndteres i en offentlig sky.

Private Cloud-tjenesten leveres fra moderne datasenter som er sikkerhetsklassifiserte i henhold til bransjestandard. Alltid med full sikkerhetskopiering, gjenoppretting av data og innebygd redundans.

– I selvbetjeningsportalen kan du i sanntid se hvor store ressurser bedriften bruker og skalere opp eller ned etter behov. Du betaler bare for det du bruker.

Dustins konsulenter sørger for at IT-miljøet ditt alltid er oppdatert, tilgjengelig og overvåkes døgnet rundt. Fremtidige feilkilder og alarmer identifiseres og håndteres proaktivt. Hvis uhellet skulle være ute, tar Dustin hele ansvaret og løser problemet.

Dette er inkludert i tjenesten

Fleksibilitet og kostnadskontroll

Du slipper å investere i fysiske servere, betaler bare for det du bruker og kan skalere opp og ned etter behov.

Overvåking og administrering

Vi står for administrasjon, håndtering av hendelser i serverinfrastrukturen og sørger for at IT-miljøet ditt er oppdatert og overvåket. Døgnet rundt. Alarmer identifiseres og håndteres proaktivt.

Lokal support

Tilgang til rask og effektiv support døgnet rundt, hele året.

Sikkerhetskopiering

Vi hjelper deg med å beskytte dataene dine enten de ligger på en server, klientdatamaskin, mobil eller i skyen.

Tilgjengelighet

Vi har 99,9 % tilgjengelighet på vertstjenestene våre. Moderne teknologi, dyktige konsulenter og pålitelig redundans betyr at IT-miljøet alltid er tilgjengelig.

Grønn energi

Våre toppmoderne datasentre drives utelukkende av grønn energi, og generatorene går på miljøvennlig diesel. Strømforbruket er inkludert i tjenesten.

Les om våre skytjenester

Private Cloud

Med Private Cloud får bedriften din et eget skymiljø med høy sikkerhet og garantert tilgjengelighet, til en fast månedspris. Dustin tar ansvar for drift, vedlikehold og support av serverparken.

Du kan også skalere opp og ned etter behov.

Tjenesten leveres fra moderne datasenter som er sikkerhetsklassifiserte i henhold til bransjestandard. Alltid med full sikkerhetskopiering, gjenoppretting av data og innebygd redundans.

90 %

av alle bedrifter kommer til å bruke en eller annen skytjeneste i 2022.

Kilde: International Data Corporation

Les om våre skytjenester

Tekst: Robert Långström

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger