Infrastruktur

Din siste serverinvestering

Stadig flere oppdager fordelene ved å erstatte serveren på kontoret med en skybasert servertjeneste. Dette blir brukerens aller siste investering i den typen utstyr.

Når en bedrift bestemmer seg for å migrere sine servertjenester til en trygg plass i skyen har den gjort sin aller siste serverinvestering.

Du nyter godt av å være på en serverplattform som alltid er oppdatert og som utnytter de siste nyhetene.

For øyeblikket har mange av av Dustins kunder valgt å erstatte serveren på kontoret med Dustins skybaserte servertjenester basert på Microsoft Azure-plattformen.

Disse serverne står plassert sentralt i Europa og er godkjent av relevante myndigheter. Det innebærer blant annet at brukeren er sikret mot at deres data blir migrert til andre servere i andre land eller verdensdeler.

SERVER SOM EN TJENESTE

  • Alltid sikre løsninger
  • Ressursene kan brukes på å utvikle bedriften framfor å vedlikeholde et IT-system
  • En hverdag uten IT-bekymringer
  • Ingen investering – betal for det du bruker

De største fordelene man får ved å benytte dere av skybaserte servertjenester, er at man får tilgang til den samme funksjonaliteten, fleksibiliteten og ikke minst den høyeste grad av sikkerhet. Akkurat som de aller tyngste og meste krevende bedriftene får. Det spiller ingen rolle om du er en femmanns konsulentbedrift eller en stor organisasjon. Sikkerheten mot datainnbrudd og andre uønskede hendelser er lik for alle

Fleksibiliteten ligger i at bedriftene kan tilpasse sine IT-tjenester nøyaktig til den bruken og den størrelsen de til enhver tid har. De trenger ikke å planlegge flere år fremover i tid, som de må dersom de skal investere i en lokal serverpark.

Dustin sørger for at bedriftene opplever en problemfri hverdag gjennom å drifte serveren og gi full support. Vi sørger også for å migrere deres data, ta sikkerhetskopier og holde løsningen oppdatert. En typisk Dustin-kunde med «Server som en tjeneste» har mellom 5 og 75 ansatte og ønsker å bruke sine ressurser på å utvikle bedriften, fremfor å være bekymret for IT-driften.

Tekst: Atle Abelsen

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger