IT-sikkerhet

Dustins sikkerhetskopiering for Office 365 beskytter dataene dine i skyen

Mange av kundene våre har migrert til skyen, og gått over til Office 365. Andre står klare til å gjøre det. Men det mange ikke vet er at du med Office 365 bare har begrensede alternativer for å gjenopprette slettede filer og e-post. En flytt til skyen betyr ikke automatisk at du har sikkerhetskopiering. Akkurat som når du hadde din egen server, må du supplere med en god backup- løsning som beskytter dine data, både fra brukerfeil og mot eksterne trusler.

Data går tapt i skyen

Datatap er noe som kan skje, selv i skyen. Noen ganger sletter medarbeidere data ved et uhell. Noen ganger sletter de dataene med vilje. I tillegg rammes flere og flere bedrifter i dag av databrudd og skadelig programvare.

Kostnaden for tapte data kan være svært høy. Både vedrørende arbeidstid brukt til å gjenopprette dataene, og tap av kritiske data som ikke kan gjenopprettes. Med Office 365 har du bare begrensede muligheter til å gjenopprette slettede filer og e-post. Slettet e-post kan bare gjenopprettes 60 dager tilbake. Tapte filer eller eldre versjoner kan bare hentes 90 dager tilbake. Data som har blitt ødelagt av skadelig programvare, kan i verste fall være tapt for alltid.

Sikkerhetskopiering fra Dustin - en enkel løsning til en lav pris

For å beskytte dataene dine, trenger du en pålitelig backupløsning som kan forhindre tap av data når du flytter til Office 365. Derfor har vi utviklet en backup-tjeneste som inkluderer sikkerhetskopi av alle komponenter i Office 365 – Exchange Online, Sharepoint, OneDrive for business, Office 365 Groups og Teams.

Med Dustin backup, trenger du ikke installere noe. Du kan enkelt søke etter tapte data og gjenopprette dem med ett klikk. Sikkerhetskopiering gjøres opptil 6 ganger daglig, slik at du ikke trenger å bekymre deg, hva som enn skjer.

Du betaler bare en lav kostnad per bruker og måned for sikkerhetskopiering. Dette betyr at IT-miljøet blir mer fleksibelt og skalerbart – inkludert backup – noe som gjør det enklere for deg å beregne kostnadene for systemløsningen.

Sikkerhetskopiering til Office 365

Vi hjelper bedrifter med overgangen til Office 365. Ikke minst for mindre bedrifter uten egne IT-ressurser, kan det være vanskelig å gjennomføre overføringen selv. Når du overfører ved hjelp av oss i Dustin, har du back-up under overføringen, slik at du kan være trygg på at ingen informasjon går tapt.

Proaktiv støtte og råd

I tillegg til den faktiske sikkerhetskopieringen, og hjelp med overføring til Office 365, har du også tilgang til proaktiv støtte og råd fra oss. Vi vil hjelpe deg med å tilpasse ditt IT-miljø når bedriften din forandrer seg.

Vil du vite mer om Office 365-sikkerhetskopiering?

Dustin har et pakketilbud for Office 365 hvor sikkerhetskopiering er inkludert. Kontakt oss så forteller vi deg mer.

Kontakt os, så fortæller vi mere.

Jeg vil vite mer

Sist oppdatert: 1 juli 2022

Tagger