Adobe

Adobe ble grunnlagt i 1982 i California, USA og har siden begynnelsen utviklet programvare for grafisk produksjon, multimedia og kreativitet. Les mer »

Dustin innfører nå en ny måte å levere Adobe-lisenser på.

Gjennom Dustin Services Marketplace får du en enklere vei fra kjøp til distribusjon av Adobe-lisenser. Når du fornyer eller bestiller nye lisenser fra Adobe, blir du nå automatisk VIPM-medlem. Medlemskapet gir ytterligere rabatter hvis du har mer enn 10 lisenser. Kontakt oss for å høre mer, eller klikk her. Les mer eller kontakt oss for å bli medlem.

Adobe Creative Cloud for Teams

Involver teamet i prosessen med hele utvalget av Creative Cloud™ dataprogrammer. Alle arbeider med de nyeste versjonene av samme verktøy. Alle deler filer. Og alle er overrasket over den rimelige prisen. Velkommen til Creative Cloud for teams.

Adobe Creative Cloud for Education

Adobe Creative Cloud for education gir studenter, lærere og personalet tilgang til bransjeledende kreative programmer for design, internett, video og fotografi – direkte på den stasjonære datamaskinen, samt problemfri måter å dele og å samarbeide gjennom tilgang til online tjenester.

Adobe Acrobat Pro

Den kraftige kombinasjonen av Acrobat desktopprogram, den nye Acrobat DC-mobil appen og Document Cloud-tjenester gir deg mulighet til å skape, redigere, signere og spore pdf-dokumenter sånn at studenter, lærere og annet personale kan utrette mer – i klasserommet, på kontoret eller på reise, fra en hvilken som helst mobil enhet.

Acrobat Sign

Acrobat Sign holder arbeidsflyten i gang, for raske, sikre og juridisk bindende avtaler. Den fungerer sømløst med dine eksisterende apper som Microsoft 365, Teams, Salesforce, Workday og mer, og gir virksomheten din enestående avkastning på investeringen. I tillegg har du enkel lisensadministrasjon og 24/7 teknisk support med Admin Console.

Les mer om Acrobat Sign

Adobe

Adobe ble grunnlagt i 1982 i California, UAS og har siden begynnelsen utviklet programvare for grafisk produksjon, multimedia og kreativitet.

Selskapet ble grunnlagt da John Warnock og Charles Geschke forlot Xerox PARC, Xerox utviklings- og forskningsavdeling for å satse på sin egen oppfinnelse. Det var PostScript, en oppfinnelse som revolusjonerte bransjen og ga datamaskinen en sentral rolle innenfor layout og typografi. Adobe fortsatte i samme spor og allerede på midten av 1980-tallet kom programmet Adobe Illustrator, som i dag er standard for de fleste grafikere og kreative mennesker.

Det Adobe trolig er mest kjent for er programmet de lanserte i 1989, Adobe Photoshop. Dette ekstremt kraftige bilderedigeringsprogrammet tok verden med storm og Photoshop brukes den dag i dag for å arbeide med bilder. Men listen over revolusjonerende programmer stopper ikke der. Adobe Acrobat, Acrobat Reader og hele PDF-formatet ble lansert i 1993. 20 år senere er PDF-formatet fremdeles populært, og det gjelder faktisk mange av Adobes produkter.

I dag er Adobes mest aktuelle produkt Adobe Creative Cloud, som er en skyløsning for alle som ønsker å arbeide med Adobes programmer. Ved hjelp av Creative Cloud kan du abonnere på de programmene du skal arbeide med og til disse får du en rekke ekstra sky-tjenester som gjør arbeidet ditt enklere. Tjenesten gir deg utover de tidligere nevnte programmene også tilgang til blant annet Adobe Premiere Pro for profesjonell filmredigering. Du kan også få tilgang til det klassiske programmet InDesign via Creative Cloud.